Ti hany éves korotokban éreztétek ugy, hogy elegetek vana s zorakozasbol és komolyabbak vagytok?
Hogy csak a baratotok és a csalad alapitas erdekel.
Én 17 vagyok és ugy érzem még egy jo ideig bulizni akarok,de sok baratnom aki 19-20 éves mar nem jar el sehova,azt mondjak rauntak,inkabb otthon ülnek egesz nap.Nemet és kort is irjatok
amikor lett egy olyan barátom, aki komolyan gondolkodott velem, házasság célból, ő vezetett bele abba az életformába, amiből kiderült, h amikor bulizol és jól érzed magad az csupán egy illúzió és nem a valódi boldogság. sokkalta értékesebb dolgok vannak az életben. amikor biztos párkapcsolatban vagy és minden nap vele alszol és együtt küzdötök a megélhetésért és mindig áll melletted valaki, egy átalkoholizált buli nagy nulla mindehhez képest. meg amikor hallgatom, ahogy részegen énekelnek a srácok az utcán. hát azt sem tudják hogy ez a boldogság mekkora illúzió csak és közben szánalmas kis sivár az egész.
25 L
Szerintem ilyen nem lesz. Szórakozni kell! :)
33/N
Én mindig otthonülős voltam, életemben nem voltam még buliban, még a gondolata is untat. Nem hiszem azt, hogy bármivel is komolyabb vagy jobb lennék, mint aki eljár bulizni. Ha valakit az tesz boldoggá, nem fogom lenézni.
Viszont a családalapítás sem érdekel. Annak a gondolata is untat.
Én szerintem ilyen értelemben komoly, hogy egy percem ne legyen a barátaimra, meg ne hülyüljek néha, soha nem leszek. A szórakozás, a kikapcsolódás a lelki békém miatt fontos nekem. Mondjuk nem is voltam soha ez a bulizós, diszkózós típus... ha abból a szemszögből nézzük, akkor meg mindig komoly voltam.
De hülyeség azzal felvágni, hogy jaj, de komoly vagyok, mostantól csak a pasimnak/férjemnek és a családnak élek, meg csak tanulok és csak dolgozok, és leépítem a barátaimat... ezt nem szeretem. Az esetek többségében ezek csak kifogások, vagy az embernek van hülye felfogása.
A buli és buli is lehet két különböző dolog :)
Én pl. 22 éves lány létemre iszonyatosan konzervatív vagyok zenék és filmek terén, tehát élből rosszul vagyok ha olyan dolgot hallok ami 2000 utáni.
Egész életemben komoly voltam, sosem cigiztem vagy piáltam.
Most értem be arra a szintre hogy ugyan a részegedős házibulik még mindig nem izgatnak, de szeretnék pl. billiárdozni menni a haverokkal és legurítani pár jó sört, vagy beülni egy komolyabb pubba a barátokkal.
Hirtelen erős vágyat éreztem az extrém sportok iránt.
Főleg most hogy esküvő előtt állok, iszonyatosan rágörcsöltem hogy nem éltem ki magam.
És bár még mindig nem a részegedős bulikról beszélek, a párom sajnos begubózott otthonra.
Így nélküle kell szórakozni járnom :(
"Én pl. 22 éves lány létemre iszonyatosan konzervatív vagyok zenék és filmek terén, tehát élből rosszul vagyok ha olyan dolgot hallok ami 2000 utáni."
Ez stílus, nem konzervativizmus.
Én 25 vagyok, és csak 80-as éveket hallgatok, de ez nem jelenti azt, hogy konzervatív vagyok.
Komolyság alatt itt a felelősségvállalásra gondolsz?
Mert ez és a szórakozás nem zárja ki egymást.
No meg a szórakozás is emberenként mást jelent. Van,akit a klasszikus diszkó jellegű buli kapcsol ki, van akit egy könyv, van akit valamilyen kreatív tevékenység vagy sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!