Kitehet a házból az utcára gyerekestől együtt?
Csak az az érdekes, ha én tettem volna fel a kérdést, akit az apja hajított ki anno a házból (bátyámat előtte szintén, mert ő már nem tart 18 éveseket) akkor mindenki azt írta volna, hogy álljak a saját lábamra. Pedig az én anyám is mindig az apám mellé állt, őt sem érdekeltük jobban.
Attól, hogy a kérdező apja meghalt nem változott semmit a helyzet. A ház a szüleié volt, most evidens, hogy az anyja marad benne. Az, hogy fog örökölni ha ő is meghal egy dolog. Én is fogok egyszer.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az anyjának igaza van, mert egy férfi soha nem lehetne fontosabb a gyerekemnél. Csak ezt a kettős mércét nem értettem soha.
kicsit egyoldalú a kérdés. nem tudhatjuk, hogy a kérdező mivel vívta ki ennyire az édesanyja ellenszenvét, hogy ki akarja tenni várandósan.
próbáld rendezni a konfliktusokat (már ha van rá mód), és segítsetek a ház fenntartásában.
16-os, elmagyarázom. Egy férfinek a felnőttéválás egynelő avval, hogy saját ház/lakás, saját autó, jól fizető állás, lehetőleg 18 éves korára.
Egy nőnek a felnőttéválás egyenlő avval, hogy keresni egy felnőtté vált hapsit (előző pont) és kész. Ha meg befuccsol a házasság, akkor vissza anyuhoz. És majd a gyerekeket eteti anyu meg a mama. (Tudod te hány gyermekes anyát tart el a nő anyja meg a mamája? Rengeteget!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!