Mit csináljak, ha egyszerűen képtelen vagyok elfelejteni a volt barátnőmet, pedig már évek óta nem vagyunk együtt és ő már férjnél van?
Még szinte gyerekek voltunk, mikor együtt voltunk, ő 18 én 19 voltam és sajnos nagyon hülye, elrontottam az egészet, komolytalan voltam, pedig nagyon szerettem, csak későn jöttem rá. Sokat szenvedett miattam, ő nagyon szeretett és mindig mindent megtett értem, de én akkor nem tudtam megbecsülni. Végül elege lett és elhagyott. Akkor büszkeségből nem csináltam semmit, pedig hiányzott, de csak aztán jöttem igazán rá, hogy mennyire szerettem.
Később megpróbáltam visszaszerezni, de addigra nagyon komolyra fordult a kapcsolata egy másikkal. Telek múltak az évek, voltak barátnőim, gyönyörű, helyes lányok, akik szerettek, de nekem mindig hiányzott valami. Egyik se volt olyan, mint ő. 4 év után szakított az akkori barátjával, akkor újra elkezdtem küzdeni érte, de ő már nem akarta, hiába próbálkoztam. Aztán összejött a mostani férjével, tavaly férjhezment. Azóta mégrosszabb. Sehol se találtam a helyem, elköltöztem a városból(nem csak miatta, de főleg), beiratkoztam egy másik egyetemre, hátha jobb lesz. De nem lett, mégjobban szenvedek, hogy messze vagyunk és még véletlenül se láthatom meg az utcán. Elegem van ebből, majndem 7 éve élek ebben! Akérkivel vagyok nem tudom elfelejteni, csak az ő képeit nézegetm, csak a közös számainakt hallgatom. Néha egy pár hétre-hónapra enyhül, akkor azt hiszem, hogy végre vége, de aztán megint újra előjön ez az érzés. Már végképp nem tudom mit tegyek, hogy kiverjem a fejemből. Lehet az a baj, hogy még mindig vele szeretnék lenni igazán, nem elfelejteni. De nem tudom!
Ha valakinek lenne egy jó tanácsa azt megköszönném!
26/F
Eltelt egypár év,gondolj arra,hogy ő is biztosan megváltozott!Lehet,hogy te a szívedben még 19 éves vagy,de ő már ebből valószínűleg kinőtt.Nem ment volna férjhez,ha igazán szeretett volna.Csúnyán hangzik,de aki a másikat igazán szereti,az tűzbe rakja a kezét érte és nem fél megégetni..rosszul bántál vele,ez tény,de..ha egymásnak teremtett volna titeket az ég,akkor ez se számított volna neki,illetve a sors összehozott volna már titeket.Mondjuk attól a pasitól is bármikor elválhat,de ez számodra még nem jelent semmit!:( Sajnálom.Ezt a lányt nem elfelejteni kell,hanem örökké a szívedben őrizni.
Áttudom érezni a helyzetet,nekem is van egy olyan ember,akit sosem felejtek el és szívemben őrzöm,mint egy kincset.De ő nem lehet az enyém..:') de volt az enyém..és az emlékek mindig fent maradnak.Aki azt mondja,hogy felejtsd el,annak ne higyj!Felejteni a múltat nem jó dolog.
Mindennel,amit tettél el kell tudnod számolni,semmit sem szabad megbánni és..akikkel voltál,őket nem szabad elfelejteni.Az ember sorsa az,hogy a szívében őrizze a múltat.Vannak érzések,amik enyhülnek,és vannak emlékek,amik örökké a szívedben kell,hogy égjenek de
MENJ TOVÁBB!:) Sok szerencsét.
Udvarolj!
Beszéld ki Magad neki!
8: Ismered a lány érzéseit Irántad?
Mi romlott el Köztetek?
Az fennáll még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!