Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted igaza van a pszichol...

Szerinted igaza van a pszichológusnak?

Figyelt kérdés

A fiúk élvezik a "mamapanzió" előnyeit, avagy a szülői ház kényelmét, a biztonságos anyagi környezetet, és szép lassan "eljár felettük az idő", holott a házasságra a legkedvezőbb időszak a 23-25 éves kor. Ha ekkor nem döntenek az elköteleződés mellett, egyre nehezebben teszik ezt, később a házasodókedv különösen a férfiak részéről jelentősen csökken. Mindezek tükrében nem csoda, hogy teljesen eltűntek napjainkban az igazi, a szó szerint erős férfiak.

Mindeközben a nők pánikba esnek, 30 év felett ugyanis ketyeg a biológiai óra, előtérbe kerül a gyermekvállalás, miközben a "fiúk" ráérősek, tartanak attól, hogy igába hajtsák a fejüket. Azzal érvelnek, hogy ma könnyen meg lehet kapni a szexet, ami korábban csak házasságban volt lehetséges. Sokan azért tartanak a tartós kapcsolattól, mert akkor nem tudnak szabadon ilyenfajta kapcsolatot létesíteni. Napjainkban előtérbe került a lazább, virtuális, internetes kapcsolat, ami kényelmesebb, bármikor megszakítható. A nők ilyen körülmények között nagyon magukra maradtak a gyermeknevelésben, a napi gondokban egyaránt, ha egyáltalán vállalnak gyereket.

Én teljes mértékben egyet értek vele? Ti hogy gondoljátok?

2013. febr. 17. 12:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A kedves kérdező meg az a hü..e lehet, aki a cikket írta.

Most komolyan, nem ismertem magamra, egész máshogy működnek a dolgok. Legfeljebb egy szűk réteget sikerült leírnia annak a pszicho-mókusnak (aki úgy pszichológus, ahogy én), létezik még sok ezer másféle életet élő ember. Aki ezt nem látja be, az irgalmatlanul buta. Ez van. Miért is lenne savanyú a szőlő? Hmmm?

2013. febr. 18. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!