Párom nem segít semmiben. Szerintetek kinek van igaza? Bővebben lent.
Én gyed-en vagyok, és a párom is a munkája mellett sokat(szinte mindig) itthon van. a reggel úgy nézz ki hogy fölkelek,(6-7 közt) begyújtok, a gyereket felöltöztettem, megettem, jön a mosás, főzés takarítás meg az apróbb dolgok....
ő fölkel 8- fél 9 körül, ha van dolga elintézi, és esetleg hozz be fát, ennyi...vagy a gépen játszik, esetleg a gyerekkel van kicsit(át már nem pelenkázza, pl.)
haverjai szerint ez normális , mert én itthon vagyok. nem várok el tőle nagy tetteket, csak észrevehetne 1-2 dolgot,olyanokra gondolok hogy kiviszi a ruháit a szennyesbe vagy segítene összepakolni, vagy a kukát kiüríti, esetleg merő kedvességből néha elmosogat. ja és nem hagyja maga után szét a dolgokat. engem nagyon bosszant, hogy nem csinál semmit szinte és úgy érzem minden az én nyakamba szakad.szerintetek én vagyok a hisztis, vagy tényleg tehetne többet i??
Segíthetne többet, de ha valakiben ez alapvetően fel sem merül, attól nem lehet elvárni semmit. Mondhatom úgy is, hogy hibásan választottál párt: olyan ember mellett vagy, aki halálosan felháborodik azon, ha a napi 8 órája mellett bármiben is kell segítenie.
Nem biztatlak: az ilyen férfi akkor sem fog többet segíteni, ha már visszamentél dolgozni. Az ilyen azt vallja, hogy ha már megvolt a 8 óra munka, neki joga van pihenni annyit és úgy ahogy akar, a másik csináljon meg mindent.
Ha ezt ráhagyod, akkor tényleg mindent te fogsz csinálni, ő meg nagyon kényelmesen meglesz a gépe előtt, míg te a gyerekkel foglalkozol.
Most írjam azt, hogy ez nem igazi szerelem, csak egymás mellett élés?
Nem mondom, hogy hisztis vagy, nem akarok ítélkezni. De! Van szád, nyilván szoktatok kommunikálni valahogy. El kell neki mondani, hogy nem vársz el tőle sokat, csak egy pici segítséget, pl. vigye ki a szemetet, a ruhákat a szennyesbe tegye......tudod, amit itt is leírtál.
Sosem értettem az ilyen kérdések mit keresnek itt, amikor ezeket a kis problémákat könnyedén meg tudja beszélni az ember a párjával.
Az egyértelmüen a te feladatod, hogy amig otthin vagy a gyerekkel, addig öt ellátod meg a háztartást rendezed. Viszont az, hogy a gyerekkel folglalkozik, amikor otthon van, azért beleférne.
DE!!!! az, hogy a párod nem tart rendet maga után - szennyest a tartóba, a használt dolgokat avissztenni a helyére, stb már nincs rendben, ennek minden ember számára természetesebnek kellene lennie.
A kuka kivitele, stb meg megbeszélés kérdése, ezt nem a haverokkal kellene megbeszélni, hanem egymással.
Másrészt ha ennyire nem tudtok semmig megbeszélni, akkor minek kellett egyáltalán gyereke vállalni? Mert igy nem sok jövötök van együtt.
Bocs, de ez nem egészen világos: " nem normális napi 8 órás munkája van, hanem itthon van", ez MIT jelent?
Mert ha interneten keresztül dolgozik otthonról, a géppel csinál valamit vagy hasonló, akkor az nem egészen ugyanaz, mint a "gépen játszik"!
Azt ird már meg, hogy MIT dolgozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!