Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elvárja, hogy alkalmazkodjam, de ő semmiben. Miért?
ő semmit nem tesz meg a kedvemért, ha már a szakításnál lyukadok ki, akkor sem!!!!
hogy lehet az, hogy valaki a legapróbb dolgokban sem akar megváltozni? hogy tökéletesnek hiszi saját magát, és ha nekem valami nem tetszik, biztos! hogy szerinte én látom rosszul!!
szóval hogy/mitől lehet ez őbenne?????????
Egyke a barátod, vagy vannak testvérei?
Tipikusan egykékre illik amit mondasz. Már kiskorában nem tanult meg alkalmazkodni, akkor felnőtt korában sem fog. Lehet, hogy elkényeztették! Ha vannak tesói, akkor ő a legidősebb?
Szerintem eléggé beképzelt a párod! Próbálj meg vele beszélni és ha nem változtat, akkor kérj szünetet vagy hagyd el!
Mert önző.
Mond meg neki,hogy kezd betelni a pohár és neked nincs szükséged egy olyan párra,aki semmibe vesz.
Előbb-utóbb emiatt kiszeretsz belőle és megoldódik a problémád,megszabadulsz tőle.
HA már most ilyen,gondolj bele mi lesz 5 vagy 10 év múlva?!
3-an tesók, ő a középső
a köv. csajjal is ilyen lenne?
vagy mi lehet az oka?????
tudom, hogy el kellene hagyni, de nem ez a kérdés!!!
hanem, hogy mitől ilyen valaki???????
ilyennek születni kell, vagy én csesztem el valamit
mert ha megvan, mi az oka, akkor tudok tenni ellene valamit és változásra bírni
szóval egy önző ember mitől maximálisan önző????
valami tipp nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!