Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiány ellen mit tegyek? :S Kezd nagyon kiakasztani, hogy nem merek semmiben kezdeményezni, félek megszólítani azt a fiút, aki tetszik nekem. Stb.
:D pszichiáter , menjünk együtt én is ilyen vagyok
de miért nem szólítanak le a fiúk???:D mennyivel könnyebb lenne......
A drámapedagógia segíthet. Ha ismered a Beugrót, ott kb. olyasmi zajlik, csak a mindennapokból kiragadott jelenetekkel, problémákkal. Ennek a sikere nagyrészt az ottani társaságtól függ, hogy képes-e a társaság a témákat komolyan venni, és ez utóbbit sajna senki nem garantálja neked.
Remélem, tudtam segíteni.
Készíts egy listát, hogy miben vagy jó, miben ismered el magad!
Olvasd el minden este és minden nap írj egyet hozzá, amit aznap tanultál/tettél meg!
Meglátod, hamarosan mosolyogni fogsz (előbb) magadra, majd a külvilágra is, és számodra kedves sikereket érsz el!
Fontos hogy a legrosszabb napodon se hagyj ki egy jó dolgot találni és minden este mielőtt írsz, olvasd végig az összes addigit!
Sok sikert! Menni fog!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!