Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bizok semmiben sem de szeretnék már szeretkezni?
Figyelt kérdés
7 honapja abahagytuk barátnömmel a sexuális életünket mert nembizok a gumiba már alig birom ki nélküle. most beszélgetünk a gyogyszeröl ezelött nem akart szedni. nagyon szeretnénk már tuti modszert a védekezésre!!! szeretnénk kiprobálni gumi nélkül rendessen beléélvezni többször is de nem fogok merni. :-( vélemény tanács ?2010. máj. 1. 21:12
1/13 anonim válasza:
vedd rá hogy szedjen gyógyszert, vagy használj gumit, vagy nagy szarban leszel hamarosan
2/13 anonim válasza:
Nincs tuti módszer, viszont szerencsére ott az abortusz. Ha hiszed, ha nem, nem olyan nagy durranás, ki lehet bírni. Tapasztalatból mondom.
3/13 anonim válasza:
hűha. ööö. a legbiztosabb a fogamzásgátló tabletta, a női pesszárium, az ondóvezeték/petevezeték elkötése, és a spirál (női).
4/13 anonim válasza:
Ja az abortusz nyilván végszükség esetére... :) Használjatok gumit vagy tablettát, és ha mégis baj van, akkor még mindig van egy menekülési út, ami nem olyan vészes, mint gondoljátok.
5/13 anonim válasza:
Tuti módszer, ha nem szeretkezel. De a tabletta nagyon megbízható, ha rendesen szedi, nagyon ritka, hogy baj lenne, persze 100 %-os módszer a szüzességen kívül nincs. Az abortusz nem védekezés, mégha egyesek úgy is járnak abortuszra, mint más kezet mosni...:(
6/13 A kérdező kommentje:
nem olyan vészes? a barátnöm irtozik az abortusz gondolatátol! 18 éves én meg 22
2010. máj. 1. 21:17
7/13 anonim válasza:
aki nem tudja vállalni a következményeket ne szeretkezzen...ha szeretkezel ígyis úgyis benne van a pakliban a teherbeejtés esélye.ez éretlenségre vall,amiket leírtál.a gyógyszer 99,9%os..de van aki teherbe esett mellette.a lényeg hogy peteéréskor ne nagyon élvezgess bele...18/L
8/13 A kérdező kommentje:
igazad van :-(
2010. máj. 1. 21:22
9/13 anonim válasza:
Ez nem szeretem-nem szeretem kérdés. Én kötelező jelleggel irnám fel 16 éves kortól a lányoknak a fogamzásgátló tablettát. Tessék szedni! Te meg húzz gumit! 2x 99.9% eséllyel nem fog teherbe esni.
10/13 anonim válasza:
Szedj te férfi fogamzásgátlót, a háziorvosnál kérdez ráma már megszokott dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!