Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félünk fogamzásgátló nélkül csak óvszerrel szeretkezni! Nektek hogy volt az első?
Hát az úgy volt....
Beraktam a puncijába, dugtam rendesen, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve beraktam a seggébe is, de hirtelen, meglepetésből:) Nem mondom, meglepődött a csaj, majd a klasszikus "seggből-szájba" dolog történt... azt mondta ,még sosem szopott, de ha ilyen finom a kaki, máskor wc-zés után is megkostólja. Utána felhúztam az óvszert...a fejére, lufit fújt belőle, közbe basztam, kipukkadt, és a nagy ilyetségtől mindketten elélveztünk :) Fenomenális volt... :)
Az elsőnél is csak óvszerrel védekeztünk, és azóta is csak azzal (6 éve). Eddig (lekopogom) soha nem történt baj.
Gondolom fiatalok vagytok. Ha nem vagy még 18, akkor ne szedj tablettát, hanem ha nagyon aggódsz, akkor használjatok a gumi mellé spermicid krémet, vagy húzza ki, mielőtt elmegy (természetesen gumiban!!!).
Gumival. Mi nem féltünk. Vettünk előre egy sürgősségit. De a gumi 3 év alatt egyszer nem szakadt ki. A márkátlan se. Nem úgy tervezik ezeket, hogy amint farokhoz ér kettédurranjon. A legtöbb szétszakadt példány a hibás felhelyezés következménye. Ha görcsölsz pedig nem is fogod élvezni az egészet, szóval nyugi.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!