Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, hogy viselte az első 1-3 hónapban a fogamzásgátló tablettát? Most fogom elsőnek szedni,21 éves vagyok. Gondolom a korból kifolyólag nem annyit árt, mint egy 15-16 éves lánynál. Vagy tévedek?
Ezt még a nőgyógyász sem tudja megmondani. Mindenkinek a teste másképp reagál.
Mostantól ha érzed, hogy valami nem kívánt változás van a szervezeteddel akkor menj vissza az orvoshoz.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Utolsó: és a pecsételés az elmúlt? Sokáig tartott?
Bocsi a sok kérdésért! :)
Én 19 évesen kezdtem el szedni, és nincs mellékhatása azóta se(6. hónapja szedem).
Csak a pozitív mellékhatások jöttek ki: kisimult az arcbőröm, alig van pattanásom (eddig tele voltam :DD)
pecsételésem se volt, pedig az kb 80%osan előfordul. de nyugi, max 1 hónap és elmúlik. de még 3 hónapos pecsételés is belefér. napi 1 tisztasági betét, nem nagy szám.
sok sikert! :) és nyugodtan kérdezz, bármit.
Nekem hüvelygombám volt, meg hólyaghurut is,de nem feltétlenül a tablettától.. Kis pecsételés egyszer,de egyébként semmi extra..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!