Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Symicia fogamzásgátló tényleg helyettesíthető a Yasminelle-vel? Ha most kezdem el az első levelet a Yasminelle-ből, akkor is várni kell 7 napot a védettség kialakulása miatt? 20L
Miért, már nem árulnak Symiciát? Én azt szedem, még nem vettem meg az újat, van 1-2 levél, de ha nem árulják akkor bajban vagyok. Doki nem mondta, hogy megszűnt volna, mikor kértem a receptet.
20L
Nincs mit:)Elvileg a Jangee, és a Symicia a Yasminelle másolata, emiatt vonták be az előbbi 2 fogamzásgátlót, de elvileg most pereskednek egymással a cégek, úgyhogy még van esély, hogy visszakerül a forgalomba.
Utolsó válaszoló:szerintem ha már megkaptad a Symicia receptjét, a patikában nagy valószínűséggel Yasminelle-t fognak adni helyette, ami teljesen ugyanaz, tehát ha Symicia-val nem volt gondod, akkor ezzel sem lesz.Csak sajnos ez drágább.
Mivel a Yasminelle és a Symicia ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, semmi baj nem lesz, ha 1 hónap után mondjuk visszatérnél a Symiciához (De nem hinném, hogy ilyen hamar "lezavarnák" a pert).
Én ugyanebben a helyzetben voltam. Symiciát szedtem 9 hónapig, aztán már nem lehetett kiváltani, így maradt a Yasminelle, amit most már 2. hónapja szedek. Nálam nincsen semmi változás, nem voltak panaszok.
Ha vissza engedik a piacra a Symiciát szerintem én akkor is maradok a Yasminelle-nél, mert ezt a legkisebb gyógyszertárban is 100%, hogy tudok venni, viszont a Symiciát nem tudtam. Volt, hogy 3 helység gyógyszertárait végigjártam (7 patikát), mire tudtam venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!