Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám kirakta az ikertestvéreme...

Apám kirakta az ikertestvéremet, azért, mert tegnap bejelentette, hogy meleg. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Az ikertesóm meleg és nagy nehezen rávette magát, hogy elmondja a családnak, hogy meleg. Ezt egyedül csak én tudtam róla, mert bennem bízik a legjobban és ez fordítva is működik. Apánk legelső reakciója az volt, hogy ő nem hajlandó megtűrni a lakásában egy -ahogyan ő fogalmazott- perverz homokost, ezért összepakolta a ruháit és szó szerint kirakta. Nekem nagyon kellemetlen volt ez a helyzet, mert nekem a családon belül mindenkivel jó a kapcsolatom, de talán a legjobb a tesómmal és próbáltam beszélni apámmal, hogy ne tegye ezt, mert, hogy ez nem jó megoldás, de csak annyit mondott, hogy ha nem tetszik, akkor mehetek én is és hogy örüljek, hogy tesómmal együtt nem dobott ki engem is, azért, mert "falaztam" neki. Tesóm jelenleg a nagymamánál lakik és iszonyat rossz érzés nekem, hogy apám így bánt vele. Szerintetek ki lehet békíteni őket valamilyen módon, vagy halott ötlet az egész? Ti voltatok már hasonló családi helyzetben? Mit tanácsoltok? Nem akarom, hogy tesómnak rossz legyen, de apámat sem szeretném megbántani, mert nem rossz ember, csak a másságot nem tudja kezelni rendesen.

2013. febr. 17. 01:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim válasza:
100%
Hogy vagytok azóta?
2023. aug. 2. 23:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!