Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám kirakta az ikertestvéreme...

Apám kirakta az ikertestvéremet, azért, mert tegnap bejelentette, hogy meleg. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Az ikertesóm meleg és nagy nehezen rávette magát, hogy elmondja a családnak, hogy meleg. Ezt egyedül csak én tudtam róla, mert bennem bízik a legjobban és ez fordítva is működik. Apánk legelső reakciója az volt, hogy ő nem hajlandó megtűrni a lakásában egy -ahogyan ő fogalmazott- perverz homokost, ezért összepakolta a ruháit és szó szerint kirakta. Nekem nagyon kellemetlen volt ez a helyzet, mert nekem a családon belül mindenkivel jó a kapcsolatom, de talán a legjobb a tesómmal és próbáltam beszélni apámmal, hogy ne tegye ezt, mert, hogy ez nem jó megoldás, de csak annyit mondott, hogy ha nem tetszik, akkor mehetek én is és hogy örüljek, hogy tesómmal együtt nem dobott ki engem is, azért, mert "falaztam" neki. Tesóm jelenleg a nagymamánál lakik és iszonyat rossz érzés nekem, hogy apám így bánt vele. Szerintetek ki lehet békíteni őket valamilyen módon, vagy halott ötlet az egész? Ti voltatok már hasonló családi helyzetben? Mit tanácsoltok? Nem akarom, hogy tesómnak rossz legyen, de apámat sem szeretném megbántani, mert nem rossz ember, csak a másságot nem tudja kezelni rendesen.

2013. febr. 17. 01:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim válasza:
88%
köszi az infót. remélem minden rendbe jön támogasd továbbra is a testvéredet és álljatok ki mellette, talán most már lesz valami haladás az ügyben de ha úgy érzi még nem tud vissza menni maradjon még. legjobbakat és közbe ha valamit tudunk segíteni írj
2013. febr. 17. 21:36
 32/61 anonim ***** válasza:
90%

29: Azért ez sokkal jobban hangzik már, mint a tegnapiak!:)

Tényleg nagy sokkot élt át mindenki, de már látszik, hogy rendbe fog jönni, sőt lelki fejlődésen is átmennek a szereplők. Jó volt olvasni, amit írtál, köszönöm - a többiek nevében is -, hogy megosztottad velünk a fejleményeket!

2013. febr. 17. 23:59
 33/61 anonim ***** válasza:
87%
Jó volt olvasni, hogy apukátok egy kicsit észbe kapott, hagy talán nem ezt kellett volna tennie. Ettől függetlenül testvérednek ez egy hatalmas csalódás lehetett apukátok első reakciója. Nagyon jó testvér vagy, bárcsak nekem is lenne ilyen ikertestvérem, de sajnos én egyke vagyok. Jó, hogy számíthattok egymásra, ha baj van.
2013. febr. 18. 00:45
 34/61 anonim ***** válasza:
88%
Szorítok, hogy minden rendbe jöjjön, majd írd meg, hoyg mi van veletek.
2013. febr. 18. 15:08
 35/61 anonim ***** válasza:
25%
Neked nincs ilyen gondod? Csak azért kérdezem mert írtad hogy egypetéjű ikrek vagytok.
2013. febr. 19. 13:07
 36/61 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók és érdeklődők.

Nagyon jó volt olvasni, hogy többen érdeklődtetek és próbáltatok segíteni. Úgy néz ki, hogy nem reménytelen a helyzet. Tegnap apánk eljött hozzánk, hogy bocsánatot kérjen a testvéremtől az első reakciójáért és mindkettőnket megkért, hogy költözzünk haza (anyukánk könyörög). Egyelőre úgy döntöttünk, hogy még egy rövid ideig mindketten maradunk nagymamánál. Tesóm azért, nem tud még ilyen könnyen túl lenni a dolgokon, amiért teljes mértékben meg is értem. Nekem már ez is egy nagy megkönnyebbülés, hogy legalább apánk kezdi elfogadni a helyzetet. Még szerintem az lesz egy nehéz menet, ha tesóm be akarja mutatni a barátját. Nem tudom azt hogyan reagálná le. Mindenesetre megmondom anyánknak, hogy kezdje el megpuhítani az öreget, mert tesómnak most alakulóban van egy kapcsolata.

Utolsó válaszoló! Igen, egypetéjűek vagyunk, de én nem vagyok meleg.

2013. febr. 21. 00:01
 37/61 anonim ***** válasza:
100%

Ez a bemutatás jó téma.

Velem egy fiú ismerkedik most, aki nyitott házasságban él (lány vagyok), és ő is úgy van, hogy szeretné nyíltan élni, hogy több szerelme van, de a szüleit nem akarja megterhelni evvel.

És ezt nehezebb témának gondolja, mint a melegség bevallását.

Szerintem meg pont, hogy kevésbé rázós téma.

Mindenesetre elképzelhetőnek tartja, hogy nem mutatja be a családjának. szerintetek a melegség esetén muszáj forszirozni a bemutatást, ha nehezen viselik el a tényt amúgy is?

2013. febr. 21. 19:16
 38/61 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság veletek? Sikerült kibékülni? Ugye minden rendben?
2013. ápr. 12. 02:15
 39/61 A kérdező kommentje:

Semmi jó :(. Először úgy tűnt, hogy fater el tudja fogadni, hogy tesó meleg, de amikor be akarta mutatni a barátját, akkor fater elmondta, hogy mi is a véleménye erről és hogy nem szeretné megismerni a társát. Anyánk teljesen maga alatt van. Azóta egyikünk sem költözött haza. Tesó albérletbe költözött a barátjával, én meg a nagyinál laktam még két hétig, aztán egyik egyetemi haverral kibéreltünk egy lakást.

Sajnálom, hogy nem rendeződött ez a dolog, mert nagyon szeretem a szüleimet és a testvéremet is. Tesóval sokszor összefutunk azóta. Ő is teljesen ki van bukva, de a barátja és én is próbáljuk tartani benne a lelket. Faterral is beszéltem azóta többször is, de még mindig haragszik amiért 3 évig nem szóltam neki tesómról. Még jó, hogy anyura meg nagyira még lehet számítani. Ők is támogatják tesót mindenben.

2013. ápr. 15. 14:16
 40/61 anonim ***** válasza:
100%
fater fater... nehéz levetközni a belénk nevelt homofóbiát...
2013. ápr. 15. 14:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!