Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám kirakta az ikertestvéreme...

Apám kirakta az ikertestvéremet, azért, mert tegnap bejelentette, hogy meleg. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Az ikertesóm meleg és nagy nehezen rávette magát, hogy elmondja a családnak, hogy meleg. Ezt egyedül csak én tudtam róla, mert bennem bízik a legjobban és ez fordítva is működik. Apánk legelső reakciója az volt, hogy ő nem hajlandó megtűrni a lakásában egy -ahogyan ő fogalmazott- perverz homokost, ezért összepakolta a ruháit és szó szerint kirakta. Nekem nagyon kellemetlen volt ez a helyzet, mert nekem a családon belül mindenkivel jó a kapcsolatom, de talán a legjobb a tesómmal és próbáltam beszélni apámmal, hogy ne tegye ezt, mert, hogy ez nem jó megoldás, de csak annyit mondott, hogy ha nem tetszik, akkor mehetek én is és hogy örüljek, hogy tesómmal együtt nem dobott ki engem is, azért, mert "falaztam" neki. Tesóm jelenleg a nagymamánál lakik és iszonyat rossz érzés nekem, hogy apám így bánt vele. Szerintetek ki lehet békíteni őket valamilyen módon, vagy halott ötlet az egész? Ti voltatok már hasonló családi helyzetben? Mit tanácsoltok? Nem akarom, hogy tesómnak rossz legyen, de apámat sem szeretném megbántani, mert nem rossz ember, csak a másságot nem tudja kezelni rendesen.

2013. febr. 17. 01:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
26%

Ha olyan 15-16 éves,akkor nem gond,mert azt még kinőheti vki,de ha már felnőtt ember és nem tudja saját magát elfogadni ott baj van.

Ez olyan dolog,hogy tini korban mindent cikinek élünk meg,aztán felnőttként rájövünk,hogy ezeknél fontosabb dolgok is vannak az életben,hogy mi ciki,mi nem.

Meg a felnőtté válás része,hogy nem foglalkozunk mások véleményével.

Aki ezt felnőttként sem tudja elsajátítani,annak elég szar élete lesz.

2013. dec. 6. 22:47
 52/61 anonim ***** válasza:
100%

A válaszai stílusából ítélve nem kamasz már. Felnőttnek tűnik. Túlságosan is választékosan fejezi ki a másságról alkotott nézeteit. Most, csak egy kis szeletkéjét mutatta meg itt. Kész gyüjteményt lehetne készíteni a kommentjeiből.

23 meleg F.

2013. dec. 6. 23:01
 53/61 anonim ***** válasza:
68%
akkor elég sajnálatos.
2013. dec. 7. 00:06
 54/61 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 2 év elteltével mi a helyzet nálatok? Jobb vagy teljesen szétszakadt a család?
2016. jan. 3. 22:40
 55/61 anonim ***** válasza:
100%
Egyet nem értek. Hogy meri egy apa ezt megtenni, hiszen így sokkal nagyobb támadásnak teszi ki saját magát, hiszen az ismerősök, rokonok így könnyebben megtudják, hogy meleg a fia, így neki ez nagyobb szégyen, hiszen ő az a típus, aki ezt elutasítja, tehát szégyelli is.
2016. nov. 8. 22:41
 56/61 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt azóta kérdező?
2018. jún. 3. 17:11
 57/61 OneGirlOne válasza:
69%
Azta😯
2019. jún. 28. 10:47
 58/61 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon erdekelne, hogy hogyan alakultak a dolgok 6 ev utan a testvereddel es a szüleiddel! Ha meg olvasod, es van kedved irj!
2019. jún. 28. 11:07
 59/61 anonim ***** válasza:
77%
Jelentsd be, hogy te is meleg vagy. És az ikertesódba vagy szerelmes. Aztán, miután magához tér, mondd meg, hogy vicceltél és naugyehogynemaviláglegrosszabbdolga, ha az 1ik fiad meleg. És hogy fogadja vissza a tesódat, mert akkor te is mész, mert neked ő a tesód.
2022. dec. 21. 22:38
 60/61 anonim ***** válasza:
50%

Rendőrségre kellene menni, hátha mondanak valami okosat. Jogilag nem teheti ki.

Hova ment amúgy?

2022. dec. 22. 08:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!