Mit csinálnátok ha az élettárs aki 2 éve költözött hozzánk, veri a kutyánkat aki egy tacskó ás és néha beszökik a lakásba ha rossz idő van dörög az ég, vagy tűzijáték hallatán? Ráadásul úgy hogy vérbe verte a szemét mindezt a gyermekem szeme láttára?
Hát esküszöm kedves kérdező nem hiszlek el!!
Nem tudom már hányszor válaszoltam erre a kérdésre ide,de szerintem te nem vagy teljesen normális. Alapból nem kellett volna ezt a kérdést ide feltenni,hanem egyből lépni mikor a párod a te szemed és gyereked láttára verte meg a kutyát. Mégis mit vársz,hogy ha majd még válaszolnak 10-en és a tízből kilenc írja,hogy nem normális amit a párod csinál akkor majd lépsz az ügy érdekében? AJÁNDÉKOZD el azt a kis kutyát inkább,megérdemled a párodat! Aki szerintem egy csöves nyomorult!!!!!!! Örülök neki,hogy szeretitek egymást sok boldogságot és KUTYA nélküli éveket, ahogy itt olvastam a többi válaszodat,hát elgondolkoztam,hogy vajon a kutyátoknak több esze lehet,mint neked és drága párodnak és IGEN sajnos nagy valószínüséggel lehetséges. Minden jót! Szerintem nem érdemes többet írnod,hogy így meg úgy............ mert nincs értelme amúgy meg kit érdekel,hogy a párodnak mi a véleménye aki csak úgy veri a házi állatot annak ne legyen sok mindenről véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!