Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha az élettárs...

Mit csinálnátok ha az élettárs aki 2 éve költözött hozzánk, veri a kutyánkat aki egy tacskó ás és néha beszökik a lakásba ha rossz idő van dörög az ég, vagy tűzijáték hallatán? Ráadásul úgy hogy vérbe verte a szemét mindezt a gyermekem szeme láttára?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 08:47
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát esküszöm kedves kérdező nem hiszlek el!!

Nem tudom már hányszor válaszoltam erre a kérdésre ide,de szerintem te nem vagy teljesen normális. Alapból nem kellett volna ezt a kérdést ide feltenni,hanem egyből lépni mikor a párod a te szemed és gyereked láttára verte meg a kutyát. Mégis mit vársz,hogy ha majd még válaszolnak 10-en és a tízből kilenc írja,hogy nem normális amit a párod csinál akkor majd lépsz az ügy érdekében? AJÁNDÉKOZD el azt a kis kutyát inkább,megérdemled a párodat! Aki szerintem egy csöves nyomorult!!!!!!! Örülök neki,hogy szeretitek egymást sok boldogságot és KUTYA nélküli éveket, ahogy itt olvastam a többi válaszodat,hát elgondolkoztam,hogy vajon a kutyátoknak több esze lehet,mint neked és drága párodnak és IGEN sajnos nagy valószínüséggel lehetséges. Minden jót! Szerintem nem érdemes többet írnod,hogy így meg úgy............ mert nincs értelme amúgy meg kit érdekel,hogy a párodnak mi a véleménye aki csak úgy veri a házi állatot annak ne legyen sok mindenről véleménye.

2009. szept. 9. 21:06
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, de idióta a párod. Szerencsétlen kutya évekig a lakásban volt, de miatta mennie kellett? Mégis mit várt? Persze, hogy fél szerencsétlen állat a hangos dolgoktól és menekül a lakásba, hiszen ezt szokta meg. Nem hiszem, hogy ezt egy értelmes felnőtt embernek nehéz megértenie. Én itt nem arról van szó, hogy a kutya előrébb van, mint az ember, hanem arról, hogy nem bántunk olyan élőlényt, aki nem tudja megvédeni magát, mert ennél szánalmasabb és undorítóbb dolog nincs, viszont ez a tulajdonság sok mindent elmond az emberről. Gondolom ha egy pitbull-od lenne, a drága éllettársad fo.sna hozzányúlni, de szegény pici tacskót meg jó bántani, nem? Hát én a helyedben kezét-lábát eltörném, és hangsúlyozom nem azért mert a kutya előrrébb való, hanem mert emberek vagyunk basszus vagy mi. Ami azt jelenti, hogy nem viselkedünk úgy mint az állatok, akik megölik a kisebbet és a védtelent. Ha az a baja, hgy a kutya az ágyon van, szerintem meg lehetne tanítani a kutyának, hogy be lehet mennie a lakásba, de mondjuk csak a nappaliba, a hálóba már nem. Persze ehhez ész is kellene, az erőszakhoz meg mint tudjuk nem...
2009. szept. 9. 22:19
 43/43 anonim válasza:
Küld el hozzám ,vagy gyere el hozzám kedves élettárs,meglátjuk velem szemben is ilyen erős ember vagy-e..Egy aljas szemét az aki egy kutyát bánt,nem való nektek kutya,sajnos ilyen helyekre is kerülhetnek kutyák,adjátok inkább örökbe valakinek,egy tacskót bántani,te mocskos ..
2013. jan. 7. 07:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!