Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha az élettárs...

Mit csinálnátok ha az élettárs aki 2 éve költözött hozzánk, veri a kutyánkat aki egy tacskó ás és néha beszökik a lakásba ha rossz idő van dörög az ég, vagy tűzijáték hallatán? Ráadásul úgy hogy vérbe verte a szemét mindezt a gyermekem szeme láttára?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 08:47
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Élettárs!

Az, hogy nem engedem, hogy a barátom megverje a macskámat, nem jelenti azt, hogy nem szeretem a barátomat! Érted?

Amúgy sem lehet egy embert és egy állatot összehasonlítani, mind a kettő másképp része az életünknek. Úgyhogy ilyet nem lehet mondani, hogy "jobban szereted a kutyát, mint engem" mert az ember másképp szereti a kedvesét és másképp a kedvenc állatkáját.

A Párod szeret Téged, és attól még szeret, hogy nem szeretné, ha vernéd a kutyáját. Mivel szeret Téged, és feltételezem, Te is Őt, tiszteletben tarthatnád Őt annyira, hogy nem bántod a kutyáját, mert az neki nagyon rosszul esik! Ha már azt az állatot nem szánod meg, legalább arra gondolnál, hogy a barátnődnek és a gyerekeinek ne okozz fájdalmat!

2009. szept. 8. 22:01
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Ne idézd már nekünk, hogy mit mond az élettársad, mert nem vagyunk rá kiváncsiak. A te véleményedre lennénk, de ahhoz meg gyáva vagy. HA TE EGY BRUTÁLIS ÁLLATTAL (mármint nem a tacskó) KÉPES VAGY EGYÜTT ÉLNI, AKKOR TE NEM VAGY NORMÁLIS!!! ÉS NEM FOGTOK SOKÁIG EGYÜTT ÉLNI, MERT MAXIMUM 2 ÉVEN BELÜL EGY KOPORSÓBAN FOGOD MAGAD TALÁLNI FEKETÉRE VERVE, DARABOKBAN!!!
2009. szept. 8. 22:33
 33/43 A kérdező kommentje:
Irtam már az én véleményem ha figyelmesen olvastad volna!
2009. szept. 9. 08:21
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek,add oda azt a szerencsétlen kutyát másnak!!! Ha már nem akarod megérteni,amit itt mindenki mond:(
2009. szept. 9. 09:06
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

azért mert nem tűröm el, hogy a párom egy gyengébb állatot bántson, már jobban szeretem a kutyámat mint őt? kétlem...

kedves kérdező: ne haragudj, de neked nem való kutya(és a gyereket is megkérdőjelezném):odaköltözik a te lakásodba a "kedvesed", erre még te idomulsz hozzá? nem fordítva kéne lennie? kirakod szerencsétlen kutyát, csak azért, mert őt idegesíti?később jön majd a gyerek is? ne félj, majd ő is megszokja, hogy eddig volt szobája, de mostmár kinn kell aludnia 1 ólban, mert a párodat zavarja...tényleg ajándékozd el azt a kutyát, mert egyszer az a beteg f***sz élettársad agyonveri, mert a kisebbségi komplexusait(gondolom egyéb méretekkel is van probléma) nem tudja máshol kitölteni...Előbb a kutya, aztán te meg a gyerek...

ne haragudj, értem, hogy vered a feneked a földhöz, mert ugye nem sok pasi vállalja be más gyerekét, de egy ilyen szutyoknál még az egyedüllét is sokkal jobb!

2009. szept. 9. 09:21
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Mi a F*SZNAK kérsz véleményeket ha lepontozod azt aki nem azt írja hogy küldd el a pasit.Menj a francba!!!!!!!!!!
2009. szept. 9. 09:35
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Primitívek vagytok: te is meg az élettársad is. Az ilyeneket el kellene tiltani nemcsak az állattartástól, de a gyerekszüléstől is.
2009. szept. 9. 16:13
 38/43 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit! Olvastam figyelmesen minden választ.Ismétlem: Csak azért mutattam neki a hozzászólásokat hogy lássa a többség hogy ítéli a viselkedésén, és hogy sokan elzavarták volna a háztól. Én szeretnék adni neki egy utolsó esély hogy megváltozzon mert tudom hogy képes lesz rá ha szeret,és tudom hogy szeret. Szerintem ez nem bűn!
2009. szept. 9. 18:08
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
vágd ki a pi.csába, de rögtön. azt akarod hogy a te gyereked is ezt csinálja??!!
2009. szept. 9. 18:12
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Ne reménykedj, ne áltasd magad, hogy szeret, csak azért, mert te szeretnéd azt hinni! Semmilyen bizonyítékát nem adta, hogy szeret, és ha egy csöppnyi eszed is lenne, keresnél valakit, aki tényleg szeret! Nem fog megváltozni, ilyen. Amit művelsz, az öngyilkosság, a gyereked veszélyeztetése pedig köztörvényes bűn, el kéne tőled venni a gyereket, mert életveszélyben van. De te őt nem szereted, csak magadat, meg ezt a vadbarmot, de vakon. Nem tudunk rajtad segíteni, bőgve fogsz menekülni összeverve egy szál ruhában minden ingóságodat hátrahagyva egy anyaotthonba. Ennyi. Mondanám, hogy gondolkozz, de képtelen vagy rá.
2009. szept. 9. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!