Mit csinálnátok ha az élettárs aki 2 éve költözött hozzánk, veri a kutyánkat aki egy tacskó ás és néha beszökik a lakásba ha rossz idő van dörög az ég, vagy tűzijáték hallatán? Ráadásul úgy hogy vérbe verte a szemét mindezt a gyermekem szeme láttára?
Kedves Élettárs!
Az, hogy nem engedem, hogy a barátom megverje a macskámat, nem jelenti azt, hogy nem szeretem a barátomat! Érted?
Amúgy sem lehet egy embert és egy állatot összehasonlítani, mind a kettő másképp része az életünknek. Úgyhogy ilyet nem lehet mondani, hogy "jobban szereted a kutyát, mint engem" mert az ember másképp szereti a kedvesét és másképp a kedvenc állatkáját.
A Párod szeret Téged, és attól még szeret, hogy nem szeretné, ha vernéd a kutyáját. Mivel szeret Téged, és feltételezem, Te is Őt, tiszteletben tarthatnád Őt annyira, hogy nem bántod a kutyáját, mert az neki nagyon rosszul esik! Ha már azt az állatot nem szánod meg, legalább arra gondolnál, hogy a barátnődnek és a gyerekeinek ne okozz fájdalmat!
azért mert nem tűröm el, hogy a párom egy gyengébb állatot bántson, már jobban szeretem a kutyámat mint őt? kétlem...
kedves kérdező: ne haragudj, de neked nem való kutya(és a gyereket is megkérdőjelezném):odaköltözik a te lakásodba a "kedvesed", erre még te idomulsz hozzá? nem fordítva kéne lennie? kirakod szerencsétlen kutyát, csak azért, mert őt idegesíti?később jön majd a gyerek is? ne félj, majd ő is megszokja, hogy eddig volt szobája, de mostmár kinn kell aludnia 1 ólban, mert a párodat zavarja...tényleg ajándékozd el azt a kutyát, mert egyszer az a beteg f***sz élettársad agyonveri, mert a kisebbségi komplexusait(gondolom egyéb méretekkel is van probléma) nem tudja máshol kitölteni...Előbb a kutya, aztán te meg a gyerek...
ne haragudj, értem, hogy vered a feneked a földhöz, mert ugye nem sok pasi vállalja be más gyerekét, de egy ilyen szutyoknál még az egyedüllét is sokkal jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!