Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha az élettárs...

Mit csinálnátok ha az élettárs aki 2 éve költözött hozzánk, veri a kutyánkat aki egy tacskó ás és néha beszökik a lakásba ha rossz idő van dörög az ég, vagy tűzijáték hallatán? Ráadásul úgy hogy vérbe verte a szemét mindezt a gyermekem szeme láttára?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 08:47
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha te még semmit nem tettél miután véresre verte a kutyádat akkor veled is gond van. Szeretheted bármennyire az élettársad, de akkor is egy idegbeteg állat aki ilyet csinál és ez csak rosszabb lesz. Ha a gyerek idegesíti majd akkor őt fogja megverni. Vagy téged... az ilyentől jobb minél hamarabb megszabadulni.
2009. szept. 7. 10:27
 12/43 anonim válasza:
100%
És Te addíg mit csinálsz amíg a párod durvul????Biztosan nem az első eset.Már a legelső alkalommal cselekedned kellett volna.Ez esetben lényegtelen ki költözött, hova és mikor.
2009. szept. 7. 10:31
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb a te gyermeked következik vagy éppen te! Aki az állattal ilyen brutálisan bánik, az NEM EMBER, az így bánik az emberrel is, csak a megfelelő alkalmat várja. Szabadulj meg ettől a vérengző állattól addig, amíg tragádia nem történik a családodban.
2009. szept. 7. 10:40
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokat "elmond" egy emberről az, hogyan bánik egy védtelen állattal...

Aki egy kiszolgáltatott, védtelen kiskutyát ilyen brutálisan meg tud verni, az hamarosan a gyerekedet és téged is véresre fog verni, csupán csak idő kérdése, mikor!

Anyuka létedre felelős vagy azért, mit lát a gyereked, nem szabadna eltűrnöd egy pillanatig sem, hogy a gyereked azt lássa az otthonodban, hogy egy védtelen kutya megverhető!... Nem védelmet kap, amikor fél a vihartól vagy a dörgéstől és hozzátok menekül, hanem véresre verik?!... Ebből azt szűri le, hogy itt ő sem számíthat védelemre, ha mégis kimutatja, hogy fél, őt is véresre fogják verni...

Én ezt a pillanatig sem tudnám elviselni: kitenném a pasit a lakásomból és soha többé nem állnék vele szóba!!!

2009. szept. 7. 11:03
 15/43 anonim válasza:
100%
Egyébként én sem értem hogy lehet ezen ennyit tanakodni. Ez egy brutális szadista. Egyetértek a többi hozzászólóval - az ilyen a gyerekedet (pláne nem a sajátja) egyszer agyon fogja ütni.
2009. szept. 7. 11:13
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
A te helyedben kidobnám a faszit. Elég rossz ember lehet már bocsi,de ki az a vad paraszt aki egy szerencsétlen kis tacskót bánt,meg alapból egy állatot.Annyira elítélem az ilyesmit. Nekem is van egy kis kutyám már 9 éve és mondhatni családtag, nem kéne hagynod,hogy verje a kutyát!!!!!! Lépned kellene de azonnal!!
2009. szept. 7. 11:19
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Hogy bírod ezt nézni? Egyáltalán miért kell a megoldáson gondolkodni? Azonnal dobd ki a fiatalembert! Aki állatokat bánt, az nem egy egészséges lelkű ember! Idővel mindenkit verni fog, aki gyengébb nála, az állatok csak a kezdetet jelentik! Tanácsolom, hogy már ma se aludjon ott! Ma még kutya, holnap te, utána a gyerek! Csak ez járjon a fejedben! Hiába mond bármit ez az ember, akkor is kegyetlen, komplexusokban szenvedő, agresszív alak marad! Ha nálatok marad, akkor a gyermek is maradandó lelki sérüléseket fog szenvedni, hiszen a kedvencét bántják és ő nem tehet semmit. A gyermekednek is ártasz, ha hagyod maradni a férfit!
2009. szept. 7. 11:26
 18/43 anonim ***** válasza:
30%

Két éve vagytok együtt. Valamiért utálja a tacsit. (Miért nem előbb gondoltatok erre?) Vagy csak most szakadt el a cérnája a pasinak? A megfogalmazás nem egyértelmű. Én úgy értettem, máskor is volt már ilyen.

Viszont a válaszok nagyon tanulságosak voltak.

1, Ítélkezni sikk.

2, A párkapcsolat értéke = 0.

3, Aki nem béget a többiekkel, lepontozzák.

Kb. ennyit tudtam meg belőle. Ja, meg az előítéletek.

4, Több éve éltek együtt, és senkinek nem jut eszébe, hogy a pasinak is lehet valami lelki baja, amit kezelni, gyógyítani kellene. Csak az jut eszébe (1-2 kivétellel) az embereknek, hogy ez egy dühöngő őrült, aki "meg fog verni/ölni" benneteket is! Ezért "lelőni" (eltávolítani) egyszerűbb. Mert félünk tőle.

Kezelni kell a pasit is, a tacsit is. Mindkettő szeretethiányos lehet. Persze egyiket, másikat, vagy mindkettőt eltávolítani egyszerűbb megoldás. Ezt nem is vitatom.

2009. szept. 7. 13:39
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

A NANE honlapján olvasható, hogy aki képes bántani az állatokat, az nagy valószínűséggel attól sem riad vissza, hogy egy emberre kezet emeljen. Sajnos ezt a környezetemben is látom igazolódni :(

Exem egyszer rá akart ütni a macskámra, mert piszkálta, és emiatt megkarmolta -de a cicám elszaladt. Én így is kivertem a balhét, és megmondtam, hogy ha még egyszer egy ujjal is hozzányúl a macskámhoz, repül. Látta, hogy komolyan gondolom, így többet nem bántotta a macskámat, se más állatot. (más okbók szakítottunk)

Ha nem is dobod ki az élettársad, NYOMATÉKOSAN, határozottan magyarázd el neki, hogy nem tűröd a kutyáddal ezt a bánásmódot. De úgy, hogy felfogja, megértse, komolyan vegye és a jövőben ehhez tartsa magát! Ne hagyd magad lerázni! Azt se hallgasd el, hogy a gyerekeidre ez rossz hatással van, ha ilyet látnak! Egyébként ez is aggasztó, hog ygyakorlatilag MEGFÉLEMLÍTI a gyerekeket...

Előbb talán próbáld beszélgetéssel megoldani, de ha nem megy, lehet, hogy lépned kéne, mielőtt Téged is bánt, vagy a gyerekeidet. Vagy mielőtt még nagyobb baja esik szegény kutyádnak.

2009. szept. 7. 14:20
 20/43 A kérdező kommentje:

Majd ha a ti ágyatokban feküdne akkor kiváncsi lennék mit csinálnátok. Amit nem tudsz ne beszélj!

Ezt a komment az ő véleménye amikor olvasta a hozzászólásokat!

2009. szept. 8. 09:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!