Mit csinálnátok ha az élettárs aki 2 éve költözött hozzánk, veri a kutyánkat aki egy tacskó ás és néha beszökik a lakásba ha rossz idő van dörög az ég, vagy tűzijáték hallatán? Ráadásul úgy hogy vérbe verte a szemét mindezt a gyermekem szeme láttára?
Mármint ha az élettárs feküdne a mi ágyunkban? Hát ne haragudj, de akármilyen jó az ágyban, az nem mentség arra, ha egyébként megfélemlít engem vagy a gyerekeimet. Én nem azt mondtam, hoyg azonnal tedd ki a szűrét, de ebből a reakcióból úgy látom, megbeszélni se sikerült vele a dolgot...
Ha pedig arra godnolt, hogy a kutya feküdne a mi ágyunkban - hát jussatok valami megegyezésre, mondjuk ha fél a kutya, bejöhessen, de az ágyra nem mehet fel.
De ha nem siekrül megeyeznetek, tényleg jobb lenne egy szerető gazdinak elajándékozni. Kérdés, ehhez a gyerekeid mit szólnak...
Ja és még azt szeretném kérdezni, TE mit gondolsz a válaszolról? Mert azt már tudjuk, hoyg az élettársad mit gondol, na de a Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk!
Kutya nem való a házba.
A legnagyobb állatkínzás,ha valaki négy fal közé rakja,illetve a másik a korcs,önmagukat ellátni képtelen kutyák kitenyésztője!Mert azok a korcsok,nem a keverékek.
Szintén az a beteg agyilag,aki a kutyáját a saját ágyába engedi.
Persze verni az állatot nem szabad.
Gondolom ebben esetben a pasi többszöri nemtetszésének ellenére asszonyka mégis beengedi kutyut,amin leverte a pasi a frusztrációját(szó szerint)
Azért mert a kutyádnak nincs télikabátja,meg hótaposója,amiben aztán kiküldöd a meleg házból.
Ha az én kutyuim félnek(a kutyák igazából nem félnek,csupán társaságra vágynak.Normál körülmények közt falkában élnek),felöltözök,aztán kimegyek hozzájuk.Bár nem azok a "félős fajták",meg eszük ágában sem lenne bejönni a lakásba.Ha kiváncsiak ránk max. bedugják a fejüket az ajtón,láb szigorúan kint marad.
Igaz ők ketten vannak,mert kutyának kutya a társa.Soha nem kényszeríteném a kedvencemet hogy "egyedülállóként"éljen...:-)
Sorry nekem szoba kutyám van, akkor megy ki a kertbe amikor akar, kis ajtó neki mindig nyitva.
Miért lenne nem normális aki beengedi a házba a kutyát,meg mért baj ha felmászik az ágyra,főleg ha tiszta.Nem értem basszus télen ezernyi szerencsétlen kutyát látok az udvaron úgy,hogy a kutya házukba oda van dobva egy rongyos kabát, vagy ruha darab, ettől még meg fagy a kutya!!!! Úgyanúgy érez,mint az ember,gondolom más sem szeretne egy téli éjszakán egy rongydarabon aludni. Gyenge ember szokta verni a kutyákat, biztos a kis állaton tölti ki,hogy szerencsétlen. Amúgy meg nem kötelező állatot tartani, felháborító az állatkínzás egy köpést érdemelne az aki veri ráadásul a család kutyáját. Ezt a kérdést fel sem kelett volna tenned,hanem magadtól lépni kellett volna:( Sorry.
Az ő véleménye!
A saját élettársatokat nem becsülitek meg annyira mint a háziállatokat, mert inkább kutyátokkal hemperegtek mint saját társatoknak fordítanátok figyelmeteket.
12:06-os vagyok.
Szerintem az élettársadnak komoly problémái vannak agyilag, ha esetleg valaki kint tart kutyát és nem jöhetne be a lakásba,de a kutya mégis beszökik,hát nem tudom......... egy biztos nem verném meg. Amúgy nem a pasi kutyája ha jól olvastan, azt nem tudom,hogy a ház kié,de ha nem az övé,akkor a te helyedben vagy leülnék vele beszélni,hogy ha a kutya néha nap bejön,nem kellene megverni. Leginkább dobnám a faszit,elég érdekes figura nagyon,de te tudod,mondhatni egy igazi tuskó! Minden jót! Remélem meghozod a megfeleő döntést,de ne hagyd,hogy a kutyát bántsa!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!