Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszaszerezhető a bizalom?

Visszaszerezhető a bizalom?

Figyelt kérdés

Hatalmasat csalodtam a barátomban. Összevesztünk,és nem tudom hogyan bizhatnék meg benne ujra. Azt mondja szeret,és ha tudok benne bizni akkor van értelme ujra megprobálni.. Helyrehozni a kapcsolatunkat.

De nem tesz semmit,utálom h facebookon kell erről beszélni. Nekem tettek kellenek nem csak üres szavak. Ő azt várja tőlem h csak ugy mondjak rá igent h megprobáljuk,csak akkor tesz is vmit.

Nem igazán tudom mit tegyek.. Szeretem nagyon.

2013. febr. 13. 11:28
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nem mondtam igent h akkor probáljuk meg. Én gyakorlatilag feladtam.. Mikor egyszer csak megjelent.

Én is ettől rettegek h én fogok tönkretenni mindent a bizalmatlanságommal.

2013. febr. 15. 09:46
 22/28 anonim ***** válasza:
Én a 16. válaszoló vagyok. Szerintem nagyon rosszul döntöttél, hogy visszaengedted. Gondolom még fiatal vagy, de akkor sem mindegy, hogy milyen tapasztalataid lesznek. Későbbi kapcsolatodat is megmérgezheti, ha egyszer már voltál bizalmatlan. A másik, hogy lehet megbocsátani, ha van értelme, de most szerintem is volt. Hiszen, aki csak akkor tesz valamit, ha már Te is tettél, főleg, hogy Téged bántott meg, az a fiú nem szeret őszintén. Az én férjem sok mindent megtett értem. Le sem írom, mert szégyellem magam, hogy miket tettem meg vele, és mindennek ellenére kitartott mellettem. Na, Ő őszintén szeret engem és a gyerekeim. Attól, hogy Te valakit nagyon szeretsz nem biztos, hogy a másik viszont szeret. Lehet lezárta ezzel a lánnyal, de önmagában már az is gáz, hogy feltételeket szabott, amikor Ő bántott meg. Ezen is gondolkozz el, és szerintem erről is beszéljetek, és arról is, hogy Neked még vannak rossz érzéseid. Erre mit reagál, és mit tesz, az sem mindegy, és szerintem csak ezek után engedd újra szabadjára az érzéseid, mert csalódhatsz is a válaszokban, de lehet, hogy nem....
2013. febr. 15. 11:25
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem te fogsz tönkretenni mindent a bizalmatlanságoddal. Ő játszotta el a bizalmadat. Ez azért nem teljesen ugyanaz a szitu. Ráadásul ahogyan kezeli az egész helyzetet, abból sem az derül ki, hogy tombol benne a szerelem. Túl sokat nem írtál ugyan róla, de nekem kicsit úgy tűnik, hogy ez a pasi nem téged akar, hanem egyedül lenni nem szeretne. Megpróbált a hátad mögött csajozni, nem jött össze, erre újra nálad próbálkozik... Nem szimpi az egész.:(
2013. febr. 15. 11:40
 24/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom... Magátol jött nem kellett nekem ugymond előre megbocsátani... Tett vmit h jobb legyen.

Remélem egy nap sikerül ujramegbiznom benne

2013. febr. 15. 14:04
 25/28 anonim ***** válasza:
Álom, édes álom ...
2013. febr. 15. 14:10
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát, ha azt írta a csajnak, hogy nem találkoznak többet, mert ti kibékültetek, akkor mégiscsak arról volt szó, hogy egy randit szervezett, ahol vélhetőleg azt állította, hogy ti már nem vagytok jóban. Elég gáz sztori.
2013. febr. 15. 15:21
 27/28 A kérdező kommentje:

Elmesélte h ez miatt szakitottunk... azért irta h kibékültünk.

Hülye vagyok amiért akarok ujra bizni benne?

2013. febr. 15. 15:52
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem vagy hülye, csak az kéne, hogy ő meg legyen őszinte.
2013. febr. 16. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!