Mit jelent az a szo, hogy BIZALOM?
Mit ertetek az alatt, hogy "Bizom benned!"
Mi jut eszetekbe, ha meghaljatok ezt a szot.
Hazassagon belul ertem... Vagy elettarsi kapcsolatban.
Mit tesz az aki bizik a masikban es mit tesz az aki nem?!
Hogyan viselkednej a masik fellel szemben?
Véleményem szerint egy párkapcsolatban, házasságban a bizalom azt jelenti, hogy nem feltételezem azt a másikról, hogy megcsal, átvág, fájdalmat okoz, szándékosan rosszat tesz nekem. Elhiszem, hogy a legjobbat hozzuk ki egymásból, nem hazudik a képembe stb.
22/N
Velemenyem szerint az a bizalmatlansag egyik legfelsobb foka, ha vki a parjat ellenorizgeti. Szinte rendszeresen atnezi a telefonjat, ellenorzi a kozossegi oldali profiljat stb. Mondvan, "ha nincs titkolni valod, akk nem mind1!?"
Errol a fajta viselkedesrol, bizalmatlansagrol mi a velemenyetek? Meddig birnatok?
Szerintem borzasztó nagy illetlenség a másik e-mailjébe, telefonjába, közösségi oldalába turkálni. Mindenkinek megvan egy kis privát zónája, pl. amit a barátnőimmel beszélgetek, nehogy már ő olvasgassa, szerintem nem tartozik rá, hogy a barátnőm épp kivel, mit csinált, milyen gondjai vannak. Ha már az ellenőrizgetés megy, ott nincs meg az alapvető bizalom.
#2 -dik válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!