Mit jelent az a szo, hogy BIZALOM?
Mit ertetek az alatt, hogy "Bizom benned!"
Mi jut eszetekbe, ha meghaljatok ezt a szot.
Hazassagon belul ertem... Vagy elettarsi kapcsolatban.
Mit tesz az aki bizik a masikban es mit tesz az aki nem?!
Hogyan viselkednej a masik fellel szemben?
Köszönöm a válaszokat.
Kedves 9-es. Nekem sincs titkolni valóm. Bármikor bármit átnézhet, ha akar. (és meg is teszi)
Nem volt soha vaj a fülem mögött, még csak füllentésen sem kapott még rajta, mert őszinte vagyok.
Amit ő csinál az már (sztem) nem a normál kategoria és bizalomnak nem nevezhetjük.
Pl. Általános iskolás osztálytársal chateltem. Egyfaluban nőttünk fel. Ráadásul az unkoka testvérem párja. A téma a kapcsolatuk meg romálsa és az általános miujság, hogy vagy merre sodort a szél.
Felolvasom neki, hogy miről volt szó. Rá 5 percre a szemem láttára betűről betűre leellenőrizte... Ez bizalom??? Szted ez normális?
Bizalom a másik nemben? Csodás is lenne, ha működne.
Életem párja (az első) nem ellenőrizgettem. Haza is hozott egy babát esküvő után hamarosan. A végén, nekem kellett felnevelnem, kijuttatni az életbe, mert sajnáltam szegény kislányt. Második feleségem? Szintén segítettem felnevelni a gyermekét. Ma már élhetnénk boldogan, de a lelke, gondolatai tőlem távol, a gyereke fészkében kóvályog. A ”saját kislányom” idő előtt összehozott egy kisbabát, amit a későbbi családja úgy fogadott be, mint zabi gyereket. Ja, és az anyukám: Egyedül nevelt, mert az apukám eltűnt a háborúban. Epilepsziás volt, sokáig féltem, hogy én is örökölhettem a betegséget. 12 éves lehettem mikor az anyám úgy tudta, meg fog halni, és akkor mondta, ha meghal, kit keressek, aki az apám. Ez egy akkora pofon volt, amit sose tudtam feldolgozni.
Bizalom egy nőben? Álomnak nem mondom nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!