Szerntetek ezek után, hogy bizzak meg anyámékban? :ss
szoval a lényeg h ma volt nálunk két fiu akikkel viszonylag joba vagyokde nekik nemtul szimpi a két csávó. hivtak bulizni és mondták h hivjam már fel anyámékat h elengedneke. hát nemengedtek el mert ugy gondolták hogy biztos a két fiuval meegyek és nekik ez igy nem szimpi. és hiába modntam h nemvelükmegek nem engedtek. özbe ha elengedtek volna akkor nem a két fiuval mentemvolna hanem a barátnöimmel.. a kétfiunak közeselett volna hozzá..
másik eset ami midnig elöfordul szinte hogy modnogatják hogy modnjak elmindent kettönkközöttmarad stb. erre elmono anyának valamit aminekem nagyon rosz és szeretném ha nemtudnámegsenkii erre másnap már apátol hallomvissza és ezek nagyon rosszulensek. és nem értem h pl az elsö esetben ami már nagyonsokszoremgtörtént más formábanis. hogymiért nem biznak meg bennem semmi ténylegsemmi okot nemadok nekik arra hogy ne bizzanak meg bennem de viszont ök igen.. és mégis probálok bennök megbizni de ez a bizalom már egyre gyengébb és lassan már megse bizok bennük és csodálkoznak hogy nemmodnok el nekik semmit..
mit lehetne tenni h mgbizznak bennem és énis bennük?:SS
Hűha, én a helyedben bulizás helyett a helyesírást és a fogalmazást gyakorolnám, mert katasztrofális.
Azt írod, hogy a két srác hívott bulizni, de nem velük mentél volna... Elég érthetetlen ez a rész számomra.
Az, hogy egymás között megbeszélik a dolgodat, szerintem normális.
nem ismered a szóközöket?
rossz olvasni...
meg a helyesírás...inkább ne bulizni menj,hanem használd ki a szünet utolsó napjait a helyesírási szótár tanulmányozására
Mobilról is lehet normálisabban írni, ha esetleg az a problémája a kérdezőnek....
De ne költsd a pénzed laptopra, inkább menj el pszichiáterhez, aztán iratkozz be 1. osztályba.
Mi van ? Bocs, de egyszerűen negyedjére nem tudom felfogni, hogy mit írsz.
Tehát volt két csávesz, akivel te jóban vagy, de anyukádék nem kedvelik. El akartatok menni bulitni, ők meg felhívatták anyukádat, hogy elengednek-e. Eddig felfgotam. De hogy jön a képbe a barátnőd ? Meg miért nm lett volna köze a 2 fiúnak semmihez sem ? Az elején azt írtad, hogy velük mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!