Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerntetek ezek után, hogy...

Szerntetek ezek után, hogy bizzak meg anyámékban? :ss

Figyelt kérdés

szoval a lényeg h ma volt nálunk két fiu akikkel viszonylag joba vagyokde nekik nemtul szimpi a két csávó. hivtak bulizni és mondták h hivjam már fel anyámékat h elengedneke. hát nemengedtek el mert ugy gondolták hogy biztos a két fiuval meegyek és nekik ez igy nem szimpi. és hiába modntam h nemvelükmegek nem engedtek. özbe ha elengedtek volna akkor nem a két fiuval mentemvolna hanem a barátnöimmel.. a kétfiunak közeselett volna hozzá..

másik eset ami midnig elöfordul szinte hogy modnogatják hogy modnjak elmindent kettönkközöttmarad stb. erre elmono anyának valamit aminekem nagyon rosz és szeretném ha nemtudnámegsenkii erre másnap már apátol hallomvissza és ezek nagyon rosszulensek. és nem értem h pl az elsö esetben ami már nagyonsokszoremgtörtént más formábanis. hogymiért nem biznak meg bennem semmi ténylegsemmi okot nemadok nekik arra hogy ne bizzanak meg bennem de viszont ök igen.. és mégis probálok bennök megbizni de ez a bizalom már egyre gyengébb és lassan már megse bizok bennük és csodálkoznak hogy nemmodnok el nekik semmit..

mit lehetne tenni h mgbizznak bennem és énis bennük?:SS

2012. aug. 19. 15:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Valamit nem értek. Most vagy te nem tudod leírni, hogy miről is akarsz véleményt hallani, vagy mi, akik válaszolni akarunk neked, olyan nehéz felfogásúak vagyunk, hogy nem értjük a problémádat. De valami hiba van, az BIZTOS!!!!
2012. aug. 19. 16:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintemegykicsitzavarosamitírsz.

Anyukádékperszehogy megbeszélikegymással, együttnevelnek azapukáddal vagymi.

Akétfiú miértakartahogy felhívdanyukádat, haamúgysemvelükmész buliznihanemabarátnőiddel?

2012. aug. 19. 17:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Te nem tudsz írni? Mégis hány éves vagy?

Ugye a két fiú elhívott bulizni.Ha elengedtek volna, akkor miért a barátnőiddel mentél volna, ha a fiúk hívtak bulizni? Zavaros.

2012. aug. 19. 17:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem... De a hiba szerintem nem bennünk van
2012. aug. 19. 18:31
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja és hogy válaszoljak: Sehogy ne bízz, tagad ki őket, vagy legalábbis pereld be őket, hogy lehetnek ilyenek....nem engednek pasizni egy 12 évest
2012. aug. 19. 19:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hiszem rájöttem. A két fiú elhívta bulizni, kérlelte a szüleit hogy engedjék el, de nem akarták elengedni mert azt hitték hogy a két fiúval megy. De ha elengedték volna akkor nem a két fiúval ment volna hanem a barátnőivel, a fiúknak semmi közük nem volt hozzá. Magyarul: a két srác hiába hívta el, nem velük akart elmenni hanem a barátnőivel, csak úgy beleegyezett hogy elmegy velük, utána ment a szüleihez, és azt magyarázta hogy a barátnőivel megy. Nem biztos hogy ez a megoldás, de nekem ez jött le.
2012. aug. 19. 19:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudom,már leírták előttem jó sokan,de nem bírom szó nélkül hagyni én sem! Aki ennyire nem tud írni,annak ne a bulizáson járjon az esze,hanem a tanuláson mondjuk!
2012. aug. 19. 21:24
 18/19 anonim ***** válasza:
ááá hagyjátok, biztos hiányzik a billentyűzetből a space és még jópár gomb... :-)
2012. aug. 20. 10:39
 19/19 anonim ***** válasza:
A témára visszatérve: szerintem korodnak megfelelően érzékenyen reagálsz minden szitura. Nem akarnak neked rosszat a szüleid, majd rájössz idővel.:) Kicsit túlreagáltad.
2012. okt. 12. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!