Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szerezzem vissza a párom...

Dimitris kérdése:

Hogy szerezzem vissza a párom bizalmát?

Figyelt kérdés
Nem egyszer csalodott bennem,fájdalmat okoztam neki,hazudtam és titkoloztam előtte,de ő ezek ellenére újra esélyt adott nekem és most valahogy bizonyitani szeretnék neki,hogy tehetném ezt??

2013. jan. 8. 20:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem a párod személyiségét,de szerintem már nem bízik úgy benned,de nagyon-nagyon szeret.Ne hazudj neki többet,és ne erőszakoskodj h most hűűű de bizonyítassz meg minden..vedd lazán,legyél mellette sokat..
2013. jan. 8. 20:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ha most körülugrálnád akkor jobban bízna benned? Az idő mindent megold,az már az ő választása hogy menyire fog megbízni benned.
2013. jan. 8. 20:41
 3/18 anonim ***** válasza:
A hasznos válaszhoz tudnunk kell (bővebben) hogy miért nem bízik benned.
2013. jan. 8. 20:41
 4/18 anonim ***** válasza:
61%

"Az idő mindent megold"

Ez pedig egy nagy hazugság. Az idő önmagában nem old meg semmit, csak konzerválja a rosszat, amihez az ember szép lassan hozzászokik (miközben áltatja magát hogy jobb lett minden) aztán a végén már nem is akarja hogy tényleg jobb legyen.

2013. jan. 8. 20:44
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Mázlista vagy. Egy életre tanuld meg, hogy 100000/1 az ilyen társ, mint a tiéd. Hogy mázlistává teszed te is őt, vagy balek lesz, már csak rajtad áll! Nem kell csodákat tenni, csak mostantól minden körülmények között maradj őszinte, tiszteld és szeresd. Többet nem várt szerintem eddig sem.
2013. jan. 8. 20:45
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ühmmm ,szerinted nem időre van szükségünk hogy valaki bízni tudjon újra a másikban? Már aki ilyen jó fej,mert én nem tudnék.
2013. jan. 8. 20:46
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
Márpedig itt tényleg időre van szükség, ezt egy csapásra nem tudod elintézni.
2013. jan. 8. 20:49
 8/18 anonim ***** válasza:
28%
a párod..mi vagy te cipő?párod..
2013. jan. 8. 20:52
 9/18 Lacko123 válasza:
50%
Ha nincs meg a bizalom akkor semmi értelme az egésznek... Szerintem...
2013. jan. 8. 21:03
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Légy sokat mellette,légy odaadó,türelmes.Sok időbe telik,mire elfelejti a tüskéket,amiket okoztál a lelkében.Ha eltudja egyáltalán.
2013. jan. 8. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!