Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szerezzem vissza a párom...

Dimitris kérdése:

Hogy szerezzem vissza a párom bizalmát?

Figyelt kérdés
Nem egyszer csalodott bennem,fájdalmat okoztam neki,hazudtam és titkoloztam előtte,de ő ezek ellenére újra esélyt adott nekem és most valahogy bizonyitani szeretnék neki,hogy tehetném ezt??

2013. jan. 8. 20:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk évekkel ezelőtt anyukám megcsalta apukámat. Ennek ellenére együtt maradtak. Apukám szörnyen megbántva és sértve érezte magát. Többször leqrvázta itthon, veszekedtek, stb. Ennek közel 8 éve, kb. 2 évig duzzogott apukám. Anyám viszont összekapta magát, türelmes volt vele és nem csalta meg ismét. Úgyhogy az utóbbi években helyreállt a családi béke, elmentek pszichológushoz, egyenesbe jött a kapcsolatuk. Szerintem is idő kell hozzá. 25N
2013. jan. 8. 23:20
 12/18 anonim ***** válasza:
79%

Nem hazudsz és titkolózol többet. Ennél több nem kell, a többi meg rajta múlik.

Ha erre nem vagy képes, akkor vagy hagyd el, vagy bántsd tovább, amíg ő nem hagy el.

2013. jan. 8. 23:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Türelemmel. Az én párom egyszer veszítette el, megcsalt, ráadásul a saját ágyamban! Három évbe telt, mire újra bízni tudtam benne. De sikerült :)
2013. jan. 9. 13:23
 14/18 anonim ***** válasza:
A titkolózásért gyakran nem csak a titkolózós fél a felelős,hanem a társa is. (Nem minden esetben.) A teljes őszinteséghez is elengedhetetlen a bizalom,bár személy szerint ha valaki előtt titkolóznom kellene,akkor már nem volna a társam.Ha valamilyen dolgokat nem mertél neki elmondani,mert féltél,hogy mit reagál rájuk,akkor ez nem akkora bűn,de ha súlyosabb dolog van a háttérben,akkor nehéz ügy lesz.Ezentúl ne adj neki okot a gyanakodásra és idővel meglátod.A régi dolgokat meg beszéljétek át rendesen,hogy mit miért tettél.
2013. jan. 12. 02:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Hogy alakultok? Jól?
2013. febr. 15. 15:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Bizonyítani úgy tudsz, ha többet nem kell csalódnia benned, de a bizalmát visszaszerezni TALÁN idővel.

Nem kell minden percedről beszámolni, és görcsösen bizonygatni sem (mert az is gyanús), de ha kérdez, akkor őszintének kell lenni.

"Ha nincs meg a bizalom akkor semmi értelme az egésznek..."

Hát barátom, te játszottad el a bizalmát, nem róhatod fel neki, hogy nem bízik benned. Az hogy esélyt kaptál azt bizonyítja, hogy szeretne bízni benned, de azt újra el kell nyerned. Figyelj az igényeire, hogy érezze, fontos neked. Többet nem tehetsz.

2013. ápr. 3. 20:13
 17/18 Czinkapanna válasza:
Szerintem előre nézz mert ha megbocsátott akkor a múlttal nem szabad foglalkozni bizonyítani pedig úgy tudsz ha nem hazudsz nem titkolozól és nem okozol több fájdalmat neki erre koncentrálj szerintem és tedd boldoggá:))))
2013. ápr. 3. 21:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell bizonyítanod szándékosan ez olyan megerőltetett dolog.

Legyél vele szeresd és becsüld ne hazudj neki és egy idő után visszaszerzed de ezeket a dolgokat nem lehet egy vacsival elintézni

2015. júl. 15. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!