Visszaszerezhető a bizalom?
Hatalmasat csalodtam a barátomban. Összevesztünk,és nem tudom hogyan bizhatnék meg benne ujra. Azt mondja szeret,és ha tudok benne bizni akkor van értelme ujra megprobálni.. Helyrehozni a kapcsolatunkat.
De nem tesz semmit,utálom h facebookon kell erről beszélni. Nekem tettek kellenek nem csak üres szavak. Ő azt várja tőlem h csak ugy mondjak rá igent h megprobáljuk,csak akkor tesz is vmit.
Nem igazán tudom mit tegyek.. Szeretem nagyon.
Az a lány sajnos közelebb lakik hozzá mint én :(
Mondtam neki h én nem akarok mindig attol félni h mikor csinálja ezt megint a hátam mögött.
Akkor mondta h elöttem megirja az üzenetet.
Nem könnyű mással ismerkedni mikor őt szeretem... :(
Nem tudom h garancia e az bármire is ha megirja.... Szetetnék hinni neki.
abban bizok h holnap valentin nap,talán tesz vmit h visszaszerezzen,megprobálja voszaszetezni a bizalmam... Ha nem akkor jobb ha beletörödöm... :( bármennyire is fáj.
Nekem van egy nagyon kedves barátom. Jártunk egy ideig is, de aztán én szakítottam, mert engem is kiderült, hogy szeret, de mégis más is kell neki, hogy legyen aki legyeskedik körülötte, nem feltétlen kapcsolat, csak akivel flörtölhet, vagy akár barátlány. Ezekből a barátságokból valahogy mindig több lett. Igazából jó döntés volt, hogy egy ilyen eset után elengedtem,mert most már van egy lánya, egy lánytól,akivel nem házas, és kb ezer barátnője tuti volt neki azóta is. Nem képes 1-2 évnél tovább lenni valakivel. Mondjuk Ő ilyen volt 24 évesen is és most 35 évesen is ilyen.
Nem mondom, hogy a Te barátod ilyen, de vannak sajnos ilyen emberek.
De van olyan, mint mondjuk én is, hogy tartottam a kapcsolatot más férfiakkal is, de tényleg csak baráti a viszony. Már házas vagyok és már van két gyerek is, de soha egyszer nem volt több, mint barátság azzal, akivel barátilag találkoztam, viszont azt hozzáteszem, hogy a férjemnek soha nem igazán tetszett, de mégsem akart ezekkel a barátaimmal szorosabb barátságot, hogy együtt elmehessünk velük. Tehát mondhatom, hogy nem tesz jót a kapcsolatnak, ezért lezártam ezeket a szálakat. De így mindkét oldalra van példa, hogy lehet bizalmat adni és veszíteni is.
A Te esetedre azt mondom, hogy ha nem lett volna neki fontos, hogy mással találkozzon, nem tette volna meg.Mindegy milyen okból találkoztak. Lehet valami hiányzik a kapcsolatotokból. Ezen gondolkozz el, hogy mi lehet. De az is lehet, hogy tényleg csak baráti a dolog, de akkor miért nem szólt.
Az sem szép, hogy azt mondja, hogy addig nem tesz semmi,amíg nem reagálsz valamit, hiszen megbántott, neki kellene először tenni valamit, és aztán kellene, hogy Te eldöntsd, hogy érdemes-e még folytatni. Azért az nem úgy megy, hogy adok egy pofont a másiknak és majd akkor kérek bocsánatot, ha a másik odaáll elém és akarja. Attól, hogy azt mondja, hogy szeret, még neki kellene kicsit kaparnia, hogy visszaálljon a bizalom. Kicsit nekem ez is érdekes. Remélem, hogy Neked sikerül újra bizalmat adni neki. Bár én nem biztos, hogy olyan könnyen adnám. Nekem nem tetszik, hogy csak akkor tesz valamit, ha belemész, hogy próbáljátok meg újra. Miért nem tudja lezárni ettől függetlenül is azzal a másik lánnyal a dolgot, vagy tisztázni mindent. Az sem mindegy, hogy mennyi idősek vagytok, egyébként.
Tegnap eljött hozzám és kibékültünk! Annal a lánynak is megirta h h kibékültünk,igy többet nem fognak találkozni.
Örülök h jött és együtt vagyunk ujra de vmiért rossz érzésem van. Ez normális?
Normális, és ennél csak rosszabb lesz. A bizalmat ugyanis nem lehet úgy elhatározni, mint egy fogyókúrát, vagy azt, hogy mit főzöl aznap ebédre. Nem akarlak elkeseríteni, mert most biztosan tényleg őszintén örülsz annak, hogy minden rendbe jött. De a probléma az, hogy te ebben a srácban nem fogsz tudni már megbízni. Az agyadban folyton ott lesz, hogy ha egyszer megtörtént... És szép lassan belecsúszol majd abba a hibába, hogy ha nincs veled, rémképek gyötörnek, belekotorászol a telefonjába, árgus szemmel ellenőrzöd az új nőismerőseit, elszámoltatod minden percéről... Idővel ez válik majd elviselhetetlenné mindkettőtök számára, és emiatt lesz vége.
Magáról az alapkonfliktusról az a véleményem, hogy a pasid bepróbálkozott a másik nőnél. Nem barátilag, mert akkor eszébe sem jutott volna titokban megszervezni a dolgot. Valami miatt mégsem jött be neki a csaj, és nem akart két szék között a pad alá esni, ezért táncolt vissza hozzád. Én biztosan nem békültem volna ki vele ilyen könnyedén, főleg nem úgy, hogy még ő szab feltételeket. Mi az, hogy "mondjak rá igent h megprobáljuk,csak akkor tesz is vmit..."??? Hát ez nem hangzik túl szerelmesen. Veszett fejsze nyele ez édes lányom, de majd rájössz magadtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!