Visszaszerezhető a bizalom?
Hatalmasat csalodtam a barátomban. Összevesztünk,és nem tudom hogyan bizhatnék meg benne ujra. Azt mondja szeret,és ha tudok benne bizni akkor van értelme ujra megprobálni.. Helyrehozni a kapcsolatunkat.
De nem tesz semmit,utálom h facebookon kell erről beszélni. Nekem tettek kellenek nem csak üres szavak. Ő azt várja tőlem h csak ugy mondjak rá igent h megprobáljuk,csak akkor tesz is vmit.
Nem igazán tudom mit tegyek.. Szeretem nagyon.
Hazudott nekem,a hátam mögött leszervezett egy találkozot egy másik lánnyal. Utolag mikor számon kértem azt mondta csak baráti találkozó és hogy az a lány tudja hogy én vagyok a barátnője. De semmiféle bizonyitékot nem tudott mutatni erről,kitörölte a beszélgetést...a találkozora is elment...azt mondja nem nem történt semmi csak jó volt egy uj embert megismerni. Akarok neki hinni.
Azt mondja ha adok maguknak még egy esélyt akkor elöttem irja meg a csajnak h jó volt vele beszélgetni meg találkozni,de a barátnőmnek ez nem esett jól,ő nek fontosabb ugyh nem hiszi h fognak még találkozni.
hát...ha tényleg nem történt semmi akkor szerintem kezdjétek újra...bíznod kell benne, és elhinned, hogy tényleg igazat mond.
mennyi ideje vagytok együtt?
Szeretem őt és szeretnék hinni meg bizni benne ujra.
De félek attól h ha ujra megprobáljuk tönkre fogom tenni az egészet a bizalmatlanságommal.
1,5 éve...
Ő elfejtette azt is h pont akkor találkozik azzal a másikkal amikor a mi 1,5 éves évfordulonk van :( eszébe se jutott h engem hivjon h velem legyen..
lol mióta szokás félévet ünnepelni ?
jóhogy nem naponként ünneplitek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!