Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a jobb nő? Tettem fel a...

Rigó Kata kérdése:

Ki a jobb nő? Tettem fel a férjemnek tegnap a kérdést, miután egy ismerőséről áradozott. Ez relatív. Mondta ő. Mondom neki: Mivaaaan? Én vok a feleséged. Jaa, akkor te. na bumm Jogos a sértettségem, vagy túlkapás?

Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 16:13
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Van alapból egy sz*r kapcsolatod. Az, hogy ki a jobb nő, tényleg relatív. Hiába érzed magad szépnek, csinosnak, ha a férjed más szempontok szerint állapítja meg, hogy ki a jobb nő. Pusztán azért, mert Te a felesége vagy, nem KÖTELEZŐ, hogy Téged tartson a jobb nőnek. A volt férjemmel ugyanilyen sz*r volt a kapcsolatunk, mindenki jobb volt nálam, egy nagy nullának éreztem magam egy-egy beszólása után. Aztán elváltunk, rendbe szedtem magam minden fronton, és már nem tud senki kimozdítani az egyensúlyomból ilyen piti mondatokkal, mert tudom, hogy hol a helyem. Egyébként ez a gond nekem kicsit a bolhából csináljunk elefántot-ra hasonlít. Ilyenért kár megsértődni.
2013. febr. 12. 20:47
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Teljesen mindegy, hogy szép vagy-e vagy nem, okos-e vagy sem, jólöltözött-e vagy sem, itt nem az a lényeg, hanem az, hogy minek kell neked VERSENGENI másokkal a férjed felé, ha te már úgymond elkeltél?

Nem jogos a sértettséged. Buta kérdést tettél fel a férjednek is, nekünk is, és megharcoltál a verbális pofonért, amit kaptál.

2013. febr. 12. 20:51
 33/35 anonim ***** válasza:

férjes asszony vagy. elvileg. de gyakorlatilag is, csak még nem nőttél fel a feladathoz.

egy érett nő nem hasonlítgatja magát a többihez. tisztában van vele, hogy ki ezért, ki azért jó. de nem jobb!

nekem pl lehet, h szép derekam van, de nagy a popsim. a másik lánynak formás a hátsója, de akkora a pocakja mintha legalább 5ös ikreket várna. az ő férjének ő tetszik, az enyémnek meg én.

ha a párom megdicsér, akkor örülök neki, és nyomok egy nagy csókot az arcára. nem szokott más nőkről áradozni, mert tudja, h az tiszteletlenség. viszont én sem faggatom ki névsor szerint a kolléganőiről, h melyik szebb, melyik csúnyább nálam.

2013. febr. 12. 22:45
 34/35 anonim válasza:

Lehet, hogy én is megkérdeztem volna.:) Nem tudom. Nem, azt hiszem mégsem. A választ nem akarnám hallani.

amire senki nem figyelt fel (egy-két embert kivéve), hogy azért kérdezted meg tőle, mert "miután egy ismerőséről áradozott". Ezen valahogy átsiklottak a kommentelők.

Szerintem ez nem túl jó dolog, hogy a TE férjed, egy másik nőről áradozik NEKED, aki a FELESÉGE. Nem haverja, nem munkatársa, nem szomszédja, hanem a felesége vagy.

Számomra ez nagyon bántó lenne. Persze, a legtöbb férfi megnézi a csinos nőket utcán, interneten, Tv-ben, és akkor mi van?! Mi is megnézzük. Mint mindenki. De ez már egy fokkal fentebb van ennél..

Én nem szólnék semmit, csak igyekeznék hasonló helyzetet teremteni, és megnézni Ő hogy reagálja le.

Ha szeret, vérig fog sértődni. (Tapasztalat.)

2013. márc. 4. 21:40
 35/35 anonim ***** válasza:

Miért vett el engem, ha hidegen hagyom??????

Miért mentél hozzá, ha tudod hogy hidegen hagyod?

2013. márc. 22. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!