Ki a jobb nő? Tettem fel a férjemnek tegnap a kérdést, miután egy ismerőséről áradozott. Ez relatív. Mondta ő. Mondom neki: Mivaaaan? Én vok a feleséged. Jaa, akkor te. na bumm Jogos a sértettségem, vagy túlkapás?
Jesszus...az ilyen nők miatt van az összes nő egy kalap alá véve. Az, hogy teszerinted, te jobb nő vagy, mint az a másik, még nem biztos, hogy úgyis van.
Nem értem mit hisztériázol, mikor TE vagy a felesége, nem más.. Nyilván téged szeret.
Ne legyél ilyen mimóza, mert nem lesz jó vége.
"Másrészt, engem soha nem dícsér, soha nem áradozik rólam úgy , mint a másikról.
Szerintem teljesen jogos a felháborodásom..
Miért vett el engem, ha hidegen hagyom??????"
Honnan tudod, hogy másoknak meg nem rólad áradozik?
Vagy azt várod, hogy folyamatosan áradozzon rólad?
Mondott bármikor is olyat, hogy hidegen hagyod?
A szépség meg önmagában nem mindegy... lehet valaki szép, de mindenkire féltékeny, és ezen kívül más beszédtémája nincs...
És lehet valaki kevésbé szép, akivel a munkaideje alatt remekül megértik egymást...
Na meg a szépség... minden relatív... attól, hogy Te magadat látod szebbnek, más láthatja a másik nőt annak...
Továbbra is fenntartom: férfitól ilyet nem kérdezünk! :D
Hát ezen is megsértődtem volna. Egyrészt, ha engem nem dicsér a párom, akkor legalább annyi lenne benne, hogy nem előttem nyáladzik XY-ra, hogy hűűűűű, de jól néz ki. Ha meg tényleg így gondolja, akkor fel is út, le is út. És akkor itt csodálkoznak egyesek ezen... ha vki ha nincs ló, szamár is jó alapon választ magának feleséget, arról megvan a véleményem.
Mondjuk kedves kérdező, azért neked is elég nagy az arcod. Lehet, hogy te szted szebb vagy, de ha a férjed nem így gondolja, akkor nem így gondolja... a szépség tényleg relatív. Szemétség volt tőle egyáltalán ezt felhozni, ha téged nem dicsér, megalázó is, de nem azért, mert rossz az ízlése, hanem azért, amilyen formában ezt előadta.
Amiért valaki azt hajtogatja a feleségének hogy 'jó nő', még nem jelenti azt hogy így is gondolja és nem csalja meg egy fiatalabbal, szebbel, jobbal... Nem ezen múlik. A legszebb nőket is megcsalják, ha teljesen elvész a szenvedély a kapcsolatból! A férfiak azt akarják érezni egy nő mellett, hogy 'jó pasik' és tudnak hódítani bármikor. Ez ördögi kör.
Ha úgy érzed teszel a külsődért és a férjed bármikor büszke lehet RÁD, akár a Tescóban vásárolva is, akkor nem kell ezen kattogni!
Soha ne kérdezz olyat amire nem akarod hallani az őszinte választ! Am meg nem mondta azt egyértelműen, hogy ő a jobb nő! Szval nem értem min rinyálsz...
Fogadni merek, ha rávágta volna, hogy TE. Akkor meg azt mondtad volna, hogy persze persze biztos hazudsz! -.-
Kedves Válaszolók!
Nagyon szigorúak vagytok.
Persze pár sorból nem derül ki a valódi probléma..
Kapcsolatunk alapból szar..
nem érezteti velem, hogy jó vagyok, se így se úgy..
bárki idegen előbb megdícsér, mint ő, da tényleg bárki
csak ő nem
értitek már??
Nem az zavar, hogy kit tart szebbnek, mert persze hogy nem ez a lényeg
de legalább egy héten egyszer adjon már egy puszit...
Én a férjemtől nem kérdezek ilyet. Tudja ő is, tudom én is, hogy van tőlünk szebb. De ő engem szeret, én pedig őt. Innentől kezdve nem érdekel lát e tőlem szebbet, mint ahogy ő is tudja hogy van olyan férfi aki tetszik, és esetleg helyesebb mint ő. Mégsem cserélnénk el egymást senkiért, mivel teljesen harmonikus a kapcsolatunk.
Nem kell ilyet kérdezni, és nincs min hisztizni.
23/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!