Rendőri túlkapás áldozata lett a feleségem ma a saját lakásunkba! Mi ilyenkor a teendő hová fordulhatunk?
Rendőr vagy?Há' ne üsd az asszonyt és nem lesz túlkapás áldozata.Meg egyébként "bejött az ajtón" miért tán az ablakon kellett volna?
Harmadrészt pedig "Ebből a kérdésből nem derül ki ,hogy mit szeretne megtudni a kérdező"
Szólj az ÁVH-nak!
Viccen kívül, szerintem menj be a kapitányságra és vond őket felelősségre.
Nagyon viccesek vagytok!
De ha a ti feleségeteket fenyegette volna a konyhában egy rendőr azzal, hogy "álljon a falhoz és tegye hátra a kezét, higgye el, hogy beviszem" erre eszméltem a szobában!
Bizony! Ha ez nem velünk történik én sem hinném el!
De sajnos megtörtént!!!!!!!
"De ha a ti feleségeteket fenyegette volna a konyhában egy rendőr azzal, hogy "álljon a falhoz és tegye hátra a kezét, higgye el, hogy beviszem" erre eszméltem a szobában!"
Tündérke! Ha az én feleségem fenyegette volna, már nem élne. Valószínűleg most raknék gyeptéglát a sírjára hogy ne látszódjék friss ásásnak. Nem itt írogatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!