Rendőri túlkapás áldozata lett a feleségem ma a saját lakásunkba! Mi ilyenkor a teendő hová fordulhatunk?
Tudjátok, nem kell nekem itt magyarázkodnom senkinek!
Amit leírtam szóról szóra igaz!
Első lányos zavaromban csak arra lett volna kíváncsi, hová fordulhatok. Építő véleményeket vártam!
De helyette kaptam mindenféle hitetlenkedő leócsároló lenéző pökhendi értéktelen kritikát!
Ebből is látszik milyen emberek látogatják ezt a fórumot.
Ja egyébként azóta megtettük a feljelentést az úriember ellen a megyei ügyészségen és a független rendészeti panasztestületen az ügyvédemmel.
Majd folyik a dolog a maga medrében, a gibiceknek meg azt tanácsolom, mielőtt itt másokat írnának le(szóval. ti a kis feleségeddel otthon ültetek, nézted a TV-t) nézzenek egy pillanatra a maguk sorsa mögé, hátha meglátják véletlen az EMBERT!
Részemről lezártnak tekintem a dolgot!!!!!!!!!!!
Tanulság:
ha nem feltétlenül szükséges, ne hívogassunk rendőrt.
sztem meg ha igaz amit mondtál tedd fel ide majd az ügyészségi határozatot. Elolvassuk aztán megnyugszunk.:)
Ha fel mered tenni akkor neked van igazad, ha nem akkor mégis csak egy sánta történet volt.
Azt a.........!
Egyszerűen kiakadtam.
Remélem sikerült megnyugodniuk, és haladást elérni az üggyel kapcsolatban.
Az senkinek nem tűnt fel (vagy nem hitték el), hogy amikor hívta a rendőrséget, a telefon másik végén is mondták, hogy jogtalanul ment be a lakásba.
Kint még lefoghatta volna, de a lakásba nem mehet utána - ha jól tudom, de ezt már bizonyára kiderítették Önök is - csak paranccsal!
Arról amit írt több dolog jutott eszembe. Az biztos, hogy a rendőr valamiért ideges volt. Ez lehetett Önöktől tejesen független, de azt is el tudom képzelni, hogy azért, mert mégegyszer ki kellett mennie, esetleg kikapott, mert jelentették, hogy nem intézkedett.
Vagy egyszerűen kifogtak egy idegroncsot,és a felesége "beszólása", csak tovább bőszítette.
Mindenesetre nem csodálkozom a felháborodásán! Én is tovább lépnék az ügyben, nem hagynám annyiban. Remélem sikerül/sikerült megnyugtatóan rendezni!
Sajnos az ilyen oldalakon előforul, hogy nem hisznek az embernek, sőt alpári sítlusban közlik ezt.
Én mindenesetre szeretném megköszönni, hogy bár semmi közünk nem volt hozzá, mégis leírta pontosan mi történt.
A többivel meg ne foglalkozzon, ha beszkennelné ide az összes iratot a személyigazolványával együtt, akkor sem hinnék el, vagy akkor is találnának a történetben valami nem oda illőt..:)
Ezen ne idegesítse fel magát. Rengeteg itt a gyerek, az ostoba ember, a "kekeckedő", az okoskodó, az unatkozó..és még sorolhatnám.
Minden jót kívánok! Remélem sikerrel jártak/járnak!
Hihetelen, hogy azért akart lefogni, és azért fenyegetőzött egy hölggyel,,mert miért is?
Nem tetszett a beszólás? Ez durva!
Olyan hülyék vagytok,hogy elhiszitek,de komolyan!
Mindenre próbál rákontrázni és úgy alakítja a sztorit,hogy mindig stimmeljen, nem ír le egyszerre mindent, és olyan stílusa van mint egy 14 évesnek.
ILYEN NINCS....nem csinálnak ilyet a rendőrök, ha pedig csináltak volna akkor ettől zengene az egész sajtó.De tudod mit?Ha igaz akkor meséld el az RTL-nek és akkor majd meg lesz oldva az ügy.
Vagy tanulj meg kamuzni, a válaszolók pedig tanuljanak meg különbséget tenni valóság és kitaláció között.
Örülünk nei, hogy Te ennyire jól ismered az embereket, és TUDOD, hogy hazudik. Köszönjük az "építő" kritikát. Ámen.
szókratész: a mondat nyelvtanilag helyes. Egyébként Te is vétettél hibákat. Nahát, nahát!
Aki a történetét ide feltette. Mégegyszer végig olvastam a kommenteket. Sehol nincs magyarázkodó, (hogy is volt?) mindenre rákontrázó válasza a kérdezőnek.
Igaz, ne halgasson rám senki, mert "hülye" vagyok. Mert elhiszem. Elnézést kérek érte! Igaz szövegértésből mindig jó voltam, és jelesre vizsgáztam magyar nyelv és irodalomból. Biztos a tanárom is hülye volt. Jah! Hazudok! Bocsi! Beszkenneljem a bizonyítványom?
Ez az oldal nem erről szól.
A kérdező feltett egy kérdést. Arra várt választ! Még ha nem is hiszitek el.
És még valami. Nem érdekelnek a kezecskék lent. Mégpedig azért nem, mert nincs semmi értelmük.
Itt szinte mindenki úgy értékel, hogy szimpatikus értsd.: az Ő szájíze szerinti-e a válasz. Ha nem - bár attól még lehet jó, akkor is ha a többség nem így gondolja - megy a piros kacsó. Szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!