Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőri túlkapás áldozata...

Tibiapu! kérdése:

Rendőri túlkapás áldozata lett a feleségem ma a saját lakásunkba! Mi ilyenkor a teendő hová fordulhatunk?

Figyelt kérdés
Be jött az ajtón keresztül (nem volt kulcsra zárva)és a konyhában viselkedett erőszakos módon!
2013. febr. 8. 22:01
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Meg szegem a szavam!

Miszerint "Részemről lezártnak tekintem a dolgot!!!!!!"

Elsőként a hülyékre nem térnék ki részletesen.

De annak a néhány vélemény írónak akiben még van érzés, és jóhiszeműség, köszönöm a kommenteket.

Jó pár hozzá szólóból csak egy ember volt aki észre vette, hogy csak egy választ szerettem volna, a kérdésemre!

"Mi ilyenkor a teendő hová fordulhatunk?"

Köszönöm neki, hogy kisegített:

"A kérdező feltett egy kérdést. Arra várt választ! Még ha nem is hiszitek el."

Közben az ügyvédünk meg tette a szükséges intézkedéseket.

Folyik az ügy a maga kis medrében, és nem kell feltétlen az RTL-nek megoldani, van még törvény ebben az országban.

Van már néhány hivatalos értesítésünk is az ügyben, és az ügyvéd is elmagyarázta részletesen a lehetőségeinket.

És végül köszönöm az együtt érző szavakat.

2013. febr. 28. 21:39
 42/48 szokratesz ***** válasza:
16%

írtál egy nagyüres semmit. Attól még hogy ügyvéddel mentek neki a hatóságnak nem azt jelenti, hogy igazad is van. Sőt pont ez azt jelenti, hogy nehéz ügy. S ha azt hiszed az ügyvéd meggyőződésből vállalja el akkor tévedsz. Az ügyvéd pénzért dolgozik.

Nem lenne egyszerűbb majd bemásolni az egész ügy végeredményét?

Aztán akkor majd meglátjuk ki vélekedett jól az esetről.

2013. márc. 1. 19:08
 43/48 szokratesz ***** válasza:
17%

Ha annyira itt akartál választ vagy segítságet akkor miért nem tájékoztatsz bennünket a konkrét esetről minden ködösítés nélkül. Mondtammár másold be az eddig készült feljelentést, jegyzőkönyvet, beadványt stb. Máris tiszta lenne az ügy. De így hogy néha irogatsz valami információt, ez így édes kevés. Aztán megsértődsz ha nem azt a választ kapod amit elvártál.

Ja és én kiteszem bátran a válaszom, nem pedig privátban osztom a sértettségem.

2013. márc. 2. 13:06
 44/48 anonim válasza:

:-)

A netbankos elérhetőségeidet is másold már be légyszives! A jelszót ki ne hagyd!

Sőt! Egyszerűbb lenne ha bemásolnád a személyid, lakcímkártyád, tajkártyád, adókártyád, és a családtagjaid netbankos elérhetőségeit jelszavakkal.

Köszönöm!

Basszus.

2013. márc. 4. 21:22
 45/48 anonim ***** válasza:

"Nem lenne egyszerűbb majd bemásolni az egész ügy végeredményét?

Aztán akkor majd meglátjuk ki vélekedett jól az esetről."

"Ha annyira itt akartál választ vagy segítságet akkor miért nem tájékoztatsz bennünket a konkrét esetről minden ködösítés nélkül. Mondtammár másold be az eddig készült feljelentést, jegyzőkönyvet, beadványt stb. Máris tiszta lenne az ügy. De így hogy néha irogatsz valami információt, ez így édes kevés. Aztán megsértődsz ha nem azt a választ kapod amit elvártál."

Ezt nem hiszem el! Te ezt most direkt csinálod?

Mégis mi a franc nem világos? Vagy egyszerűen ennyire kivncsi természeted van?

(Amúgy nekem is! Ugyhogy légyszives másold a személyid!)

NEM A VÉELMÉNYÜMKRE VOLT KIVÁNCSI A KÉRDEZŐ! A tiédre sem. Persze, hogy megsértődik, "ha nem az a választ kapja, amit elvárt". Ő azt kérdezte, hová fordulhat? És nem azt, hogy mi a véleményünk az esetről.

Felfogtad végre?

2013. márc. 5. 09:00
 46/48 anonim válasza:

Engem valahol megnyugtat, hogy amikor egy ilyen botrányos esetet leírsz, akkor ennyien nem hiszik el...

Csak azért, mert velük még nem történt hasonló, vagy mert a mundér becsületét védik?

Amíg egy ilyen vérlázító esetre kiröhögés a válasz, addig jó itt ebben az országban! Ennyi hülyét kényelmes vezetni.

Viszont a kérdező ne reménykedjen, hogy bármilyen igazságot fognak szolgáltatni neki.

Külföld: igen, a rendőrök iszonyú pökhendiek a külföldiekkel, és nem vacakolnak, büntetnek, a kis problémádat letojják.

De ha feljelentést teszel, legalább esélyed van valamit elérni. Főleg, mert akadhat egy megélhetési-ügyvéd, aki hasznot, pl hírnevet remél az ügyedből. De azért nem próbálnám ki azt sem...

2013. ápr. 13. 01:57
 47/48 anonim ***** válasza:

szokratesz:

Re merném fogadni, hogy rendőr vagy...vagy ha nem, akkor voltál...

De hogy agyilag nem vagy 100-as, az biztos, mert egy ennyire rosszindulatú sz.r alakot ritkán látni.

Elég a gugliba beírni a "túlkapás" szót, rengeteg vérlázító eset jön elő. Ahhoz képest, hogy pszichológiai vizsgálat kell a pályán való alkalmassághoz, látszik, hogy jópár agybeteg ember mégis bekerül a testületbe.

Akik arra élveznek, ha a hatalmukkal játszhatnak, fejlettebb országokban különböző trükkökkel próbálják kiszűrni az ilyen értékes "embereket" és az ilyeneket nem tartják alkalmasnak...

Lehet, Magyarország jó úton halad, tekintve, hogy túl sok a jogász, ügyvéd, érthetően mindenki fél itt, hogy nagyobb összeget kelljen fizetgetni.

2013. jún. 3. 04:53
 48/48 szokratesz ***** válasza:
53%

olvasd el a Kérdező eredetileg feltett kérdését. Próbáld meg elemezni, aztán ha ezzel megvagy akkor gondolkodj el, hogy ki nem 100-as.

Érdekes mód a kérdező azóta nem közölte az ügy eredményét. Pedig ennyi idő elteltével mindenképp van eredmény. Vajon miért is nem?

Egyébként valóban rendőr voltam, és épp emiatt az ilyen ügyekben van jártasságom és tapasztalatom. Nagy a hőzöngés egy vélt sérelem miatt aztán amikor elkezdik vizsgálni a részleteket, rögtön kiderül, hogy nem is egészen úgy volt, nem is akkor meg nem is ott. Csak olyan jó buli rendőrt bevádolni,mert ezzel lehet bizonyítani mások előtt milyen nagy hatalmú ember vagyok. Nekem volt olyan időszakom amikor az ügyészségen az igazolványaimat nem kérték el, mert titkárnő már kívülről tudta az adataimat. Ennek ellenére sosem vitték vádra a feljelentéseket, és számtalan esetben megfordult az ügy.

Gondolom Te még nem intézkedtél c.....telepen ahol pillanatok alatt 10-20 ember vesz körül, én viszont igen és még élek.

Na ott próbálj meg észérveket felsorolni, ne itt erősködj, s védj olyat aki maga sem tudja (vagy nem akarja elárulni) hogy mi történt.

2013. jún. 4. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!