Mit gondoltok, barátnő az ilyen? Illetve mit tehetnék?
Csak úgy lecsúnyáz, pedig õ sem a legszebb lány a világon, de én nem vagyok annyira bunkó, hogy lecsúnyázzak valakit szemtõl-szembe! Fõleg, hogy nem ronda szerintem és valakinek biztos õ lesz a legszebb? Szerintetek barátnõ az ilyen? Pedig nagyon nincs megelégedve magával, sõt állítólag irtó rondának tartja magát, de akkor igazából mit gondolhat, ha ilyeneket mond? Ha én magammal nem vagyok megelégedve, akkor nem bántok valakit a külseje miatt csak azért mert nekem nem tetszik! Ha meg lennék elégedve még akkor sem, mert mondom, nem vagyok tahó. Pedig nem vagyok csúnya mások szerint. Magammal pedig már úgy érzem viszonylag harmóniában vagyok. Igazából azt tartom furcsának ebben, hogy pont õ a legjobb barátnõ mond ilyeneket miközben õ sem álomszép? Mi a baja? Miért rombolja le mindig az önbizalmamat? Nem látja, hogy ezzel megbánt, fájdalmat okoz? És soha nem bántanám szándékosan! Miért ilyen velem?
Mit tehetnék, hogy ezt abbahagyja? Mások elõtt kedves, de én lassan azt érzem, hogy ez az igazi arca. Pedig nem ilyennek ismertem meg. Él
Egyértelmű, hogy nincs semmi önbizalma.
Ezért úgy próbál magának önbizalmat szerezni, hogy mást megbánt, lehúz.
Ezáltal ő felemeli magát.
Ezt hívják: energiavámpírnak.
Miért barátkozol vele???
Neked ebben mi a jó?
Köszönöm a válaszokat!
Azért barátkozom vele mert nincs más barátom. Nem szeretnek a körülöttem lévõk. Talán épp azért mert fura vagyok(nem zárkózott). Úgy érzem néha, hogy direkt ellenem dolgozik mindenben és csak kihasznál, játék vagyok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!