Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a jobb nő? Tettem fel a...

Rigó Kata kérdése:

Ki a jobb nő? Tettem fel a férjemnek tegnap a kérdést, miután egy ismerőséről áradozott. Ez relatív. Mondta ő. Mondom neki: Mivaaaan? Én vok a feleséged. Jaa, akkor te. na bumm Jogos a sértettségem, vagy túlkapás?

Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 16:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
De hát ez tényleg relatív, semmi sértő nincs benne.
2013. febr. 12. 16:40
 22/35 A kérdező kommentje:

na pont ez az..

nálunk ez nem egyértelmű..

2013. febr. 12. 16:44
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
"Kapcsolatunk alapból szar.. " Akkor mit keresel még mellette? Ha annyira szar a kapcsolatotok, hogy még egy puszit sem ad?!
2013. febr. 12. 16:44
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Mit keresel még mellette?

Az én férjem körül 18-20 évesek nők vannak, én meg már 34 vagyok, de ilyenen nem problémázom, hogy ki a jobb nő, mert bediliznék. Elvett, szeret, ez fontosabb, minthogy kit tart szebbnek. Ha nem érezném, akkor már pakolnék is!

2013. febr. 12. 17:56
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Én kiröhögtem volna xD Amikor én kérdeztem a páromat, hogy ki a legszexibb nő a világon? Nem vártam hogy engem mondjon :D Megan Fox aztán jóvan :D Kár hogy annyira nem hasonlítok rá xD De hát akkor is engem szeret. Nekem se mondogatja, hogy milyen csinos vagyok vagy milyen szép a hajam. Ha nem tetszenék neki így akkor nem lenne velem, de mindenhogy tetszenék neki, mert nem a testemért meg a pofimért van velem ezt ő is megmondta (mármint úgy hogy plusz- minusz 10 kilóval is ugyanúgy szeretne)
2013. febr. 12. 17:58
 26/35 anonim ***** válasza:
85%
én nő létemre mondom, hogy kicsit gáz a szitu :D de inkább részedről... azért, mert te azt gondolod magadról, hogy jobb nő vagy, nem biztos, hogy szerinte is. Így jár, akinek nincs önkritikája :D:D
2013. febr. 12. 18:05
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom neked. Egy férfi csak azt a nőt dicséri meg, amelyik megérdemli.
2013. febr. 12. 18:50
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg ne hisztizz, hanem váljatok el. Ha annyira szar a kapcsolatotok, akkor ezen miért háborodsz fel?! Várható volt nem?!

Egyébként meg ilyen kérdést nem szabad feltenni senkinek. Attól még hogy téged vett el, 10ből 9 biztos nem a feleségét tartja a legszebbnek(persze most nem a rózsaszín ködös dologról beszélek). A párom velem van, de biztos van nálam jobb nő is a világon. Én is veled vagyok és vele szeretném leélni az életemet, de vannak nála külsőre jobb pasik is.

Szóval ha nem bírod elviselni a választ, akkor ne kérdezz ilyen hülyeségeket.

2013. febr. 12. 19:20
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt nem értem, hogyha nem is ez a problémád, akkor miért erről írsz ki kérdést?

Maga a kérdés egyébként szerintem baromság. Én nőként nem tartom magamat rondának, de tudom, hogy van nálam formásabb, szexibb, jobb nő és nem sértődnék meg a ha párom egy ilyen kérdésre nem a javamra döntene. Úgy is tudom, hogy csak azért mondaná, mert nekem azt esne jól hallani... :D

A páromnál is van külsőre vonzóbb férfi, izmosabb, formásabb, magasabb, akármi... Attól még számomra ő az igazi, ennyi!

Hülye kérdésre ne várj normális választ, vagy ha még is beleugrasz egy ilyen témába, akkor viseld a következményeit.

Ha meg sz*r a kapcsolatod, akkor válj el és ne próblémázz hülyeségeken fölöslegesen!

2013. febr. 12. 20:11
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Én átlagos kinézetű vagyok, nincs rajtam semmi különös, de pl. a számról, a szememről és az alakomról tudom, hogy kifejezetten tetszik a férjemnek. Ugyanakkor ő is megnéz 1-2 csinos nőt, pl. a tévében, vagy az utcán, vagy mondjuk egy ismerőst, ha kirittyentette magát... Van, amelyikre azt mondja, hogy csinos, van amelyikre azt, hogy annyira csúnya, hogy már szép (pl. egy nagyon szeplős nő), van amelyiket csúnyának titulálja (pedig mondjuk jó az alakjuk, szép az arcuk, csak nagyon idétlen a frizurájuk). Én sose kérdeztem meg, hogy szebb vagyok-e, max azt, hogy vagyok-e én is annyira jó nő, mint a másik. A válasz minden esetben az volt, hogy igen. Nem kellett döntenie köztem és a másik közt. Nincs két egyforma nő, mindegyik máshogy szép. A férjed téged vett el és nem az ismerőst, tehát téged szeret. Ez a legfontosabb, ezzel kellene tisztában lenned. A férfiak nem valami ügyesek, könnyen belesülnek egy ilyen eldöntendő kérdésbe, még akkor is, ha nyilvánvaló, hogy milyen választ vársz. Hiszti helyett inkább mondd el neki őszintén, hogy neked is jól esne, ha megdicsérné néha azt, ahogy kinézel, vagy észrevenné az új frizurádat, stb. Mondd el neki, hogy ez neked sokat jelentene, mert ettől érzed magad szépnek, kívánatosnak, stb. Sok férfi nem érti, hogy miért kell ezt hangoztatnia a feleségének, aki nyilvánvalóan szép, aztán csodálkoznak, ha az asszony ágyba se akar vele bújni, mert azt hiszi, hogy már nem tetszik a férjének. És ehhez elég 1-2 ilyen megnyilvánulás. Szóval ne sértődj meg egy ilyenen, próbáljátok meg megbeszélni ezt, különben hamar odalesz az önbizalmad és akkor jönnek a problémák.
2013. febr. 12. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!