Ki a jobb nő? Tettem fel a férjemnek tegnap a kérdést, miután egy ismerőséről áradozott. Ez relatív. Mondta ő. Mondom neki: Mivaaaan? Én vok a feleséged. Jaa, akkor te. na bumm Jogos a sértettségem, vagy túlkapás?
na pont ez az..
nálunk ez nem egyértelmű..
Mit keresel még mellette?
Az én férjem körül 18-20 évesek nők vannak, én meg már 34 vagyok, de ilyenen nem problémázom, hogy ki a jobb nő, mert bediliznék. Elvett, szeret, ez fontosabb, minthogy kit tart szebbnek. Ha nem érezném, akkor már pakolnék is!
Akkor meg ne hisztizz, hanem váljatok el. Ha annyira szar a kapcsolatotok, akkor ezen miért háborodsz fel?! Várható volt nem?!
Egyébként meg ilyen kérdést nem szabad feltenni senkinek. Attól még hogy téged vett el, 10ből 9 biztos nem a feleségét tartja a legszebbnek(persze most nem a rózsaszín ködös dologról beszélek). A párom velem van, de biztos van nálam jobb nő is a világon. Én is veled vagyok és vele szeretném leélni az életemet, de vannak nála külsőre jobb pasik is.
Szóval ha nem bírod elviselni a választ, akkor ne kérdezz ilyen hülyeségeket.
Csak azt nem értem, hogyha nem is ez a problémád, akkor miért erről írsz ki kérdést?
Maga a kérdés egyébként szerintem baromság. Én nőként nem tartom magamat rondának, de tudom, hogy van nálam formásabb, szexibb, jobb nő és nem sértődnék meg a ha párom egy ilyen kérdésre nem a javamra döntene. Úgy is tudom, hogy csak azért mondaná, mert nekem azt esne jól hallani... :D
A páromnál is van külsőre vonzóbb férfi, izmosabb, formásabb, magasabb, akármi... Attól még számomra ő az igazi, ennyi!
Hülye kérdésre ne várj normális választ, vagy ha még is beleugrasz egy ilyen témába, akkor viseld a következményeit.
Ha meg sz*r a kapcsolatod, akkor válj el és ne próblémázz hülyeségeken fölöslegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!