Most mit csináljunk?
18 éves a fiad,akkor 40 körül vagy.
Legyél felnőtt akkor,ne hagyd magad.
Anyuka közelébe se kell menni,és kész.
Ha meg ő megy hozzátok,vagy viselkedik,vagy be se kell engedni.
Második vagyok megint.
"Elegem van, de ne akarok emiatt "válni". Na, ezt aztán ne! Nehogy már megadd nekik az örömöt. :P
Ti csak szeressétek egymás a pároddal, ha jól megvagytok. A többiek véleményével is egyetértek, akik még ide írtak.
Köszönöm a kommenteket! Nagyon kedvesek vagytok! :)
A bibi az egészben, hogy ok nélkül nem szeretnek, nem tudjuk mi a baj és nagyon éreztetik. Oké, én nem megyek eztán ezt megbeszéltük, ő megérti. De. Kedvesemnek a családja, ő oda tartozik valamilyen szinten (leginkább ugye) és nem hiszem, hogy ezt évekig tudja tűrni, viselni. Addig feszítik a húrt míg szét nem megyünk. Én ettől tartok. Hétvégén ha nem megyek ő meg igen mi lesz????? Pl.
Minek ennyire túl spirázni?
Ha szeret fontos vagy neki akkor indegy ki mit gondol és ond.
Nem kell megfeleni nekik, s nem kell azon aggódni miért utálnak. Szívük joga
én már csak dacból is lemennék és puszilgatnám ölelgetném a párom szeretgetném folyton hozzá bújnék megsimítanám
ha szóvá teszik akkor meg leszólnám h mégis mit képzel h beleszól felnőtt emberek vagyunk tudjuk mit teszünk
ha nem tetszik nem kell jönni nem kell hívni nem kell meghívni sem
am milyen sűrűn találkoztok velük?
ebben a helyzetben elég lenne évi max 4 alkalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!