Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meglepődne a férjed, feleséged...

Meglepődne a férjed, feleséged, barátnőd, barátod ha látná miket írsz ki az oldalon?

Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 14:33
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Azt hiszem,hogy igen.
2013. febr. 6. 15:57
 32/39 anonim ***** válasza:

Köszönöm!

Bizony nem! 21 évesen épp elég volt 2 és fél évet rááldozni!

2013. febr. 6. 16:04
 33/39 anonim ***** válasza:

nem tudom. sztem bizonyos dolgokon igen. általában a színtiszta igazat írom, de ez a hely valamennyire a magánszférám része. utálom mikor a saját laptopjából átnézeget hozzám, mikor épp választ írok. azzal szoktam elhajtani, h publikus az oldal, keresse meg a válaszomat, ha annyira érdekli :P

írtam már ki kérdést vele kapcsolatban, sztem nem örülne, hogy a magánéletemet diskurálom meg idegenekkel.

2013. febr. 6. 17:24
 34/39 anonim ***** válasza:

Meglepődne, néha én is meglepődöm, mert visszaolvasva amiket írok, eléggé sznobnak tűnök, ez látszik is a %-omon. Persze tudom, hogy akik lepontoznak féltékenyek, rossz napjuk van, stb, így nem izgat nagyon.

Igazából azon lepődne meg nagyon, hogy különféle embereknek milyen véleményeik vannak. Vannak nagyon olvasatlanok és buták, ők azok akik a saját véleményükért leállnak veszekedni érvelés helyett, de vannak olyan válaszok is amikkel lehet hogy nem értek egyet de elgondolkozom tőle, stb. Igazából röhögni lehet járni ide.

2013. febr. 6. 17:36
 35/39 anonim ***** válasza:

Párom nem, barátaim pláne nem.

24N

2013. febr. 6. 19:16
 36/39 anonim ***** válasza:
igen. szoktam trollkodni is, azon pláne meglepődne.
2013. febr. 6. 19:31
 37/39 anonim ***** válasza:

hát max a szüleim :D

barátaim nem hinném

2013. febr. 6. 19:31
 38/39 anonim ***** válasza:
Nem. És az ismerőseim sem lepődnének meg.
2013. febr. 6. 20:32
 39/39 anonim ***** válasza:
Enyém nem, mert én elmondtam neki az igazat -amúgy meg olvas. Folyton nyomoz utánam...
2013. febr. 6. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!