Meglepődne a férjed, feleséged, barátnőd, barátod ha látná miket írsz ki az oldalon?
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 14:33
21/39 anonim válasza:
Szerintem lenne pár válaszom, amin a párom meglepődne. Ő azt hiszi, minden rendben köztünk, pedig nem. Szoktam vele beszélgetni sokat, elmondom a problémáimat, de ő nem változtat, úgy gondolja, én kibeszéltem magamból és akkor mostmár minden rendben. Néha itt kipanaszkodom magam, szerintem ezeken meglepődne. Amúgy a többin nem, ismernek, nem hazudozni járok ide.
22/39 anonim válasza:
legfeljebb azon, hogy ide írok ... hogy mit azon nem, mert a való világban is ugyanaz a véleményem
24/39 anonim válasza:
Legfeljebb azon, hogy néha mennyire fel tudom húzni magam egyeseken, és leállok velük vitázni :D
25/39 anonim válasza:
Nem, semmi vállalhatatlant nem szoktam írni.
26/39 anonim válasza:
Nem lepődne meg, viszont azon kiakadna, h kiteregetem a szennyest.
27/39 anonim válasza:
Szerintem nem. Egyébként akár meg is nézhetné, ha akarná, nem titok, miket írok és szerintem a jelszavamat is tudja, ha el nem felejtette.
28/39 anonim válasza:
Nem.Mindent meg szoktunk beszélni.
29/39 anonim válasza:
Alapjába véve szerintem nem lepődne meg!
Viszont azon igen, hogy a hozzánk hasonló helyzetben lévőknek milyen ésszerű, jó tanácsot adok! Bezzeg én akaratgyenge f.s nem tudom megfogadnia saját tanácsaimat!
(Röviden jó sz.r kapcsolatban lévőknek a legjobb megoldás, ha kidobják kedvesüket!) Na de nem sokára azon is meglepődik majd, hogy MEHET AMERRE LÁT!
30/39 anonim válasza:
Utolsó. Sk sikert hozzá. ha lépni kell hét lépni kell, felesleges egy rossz kapcsolatban szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!