Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél/mondanál ha a...

Mit tennél/mondanál ha a feleséged a szemedbe mondaná hogy megfog csalni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 22:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
megkérdeznén első körben hogy miért?
2012. máj. 1. 23:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkoznék azon, hogy miként jutott erre a pontra a házasság. És keresnék egy válóperes ügyvédet!
2012. máj. 1. 23:00
 3/12 A kérdező kommentje:

rosszul írtam, csak élettársi kapcsolat!!!

Én a hölgy mondta, egyébként van egy 4éves kisfiú

2012. máj. 1. 23:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

elgondolkodnék rajta hogy miért mondta és meg is kérdeznám tőle hogy mire fel?

esetleg megkérdezném tőle hogy nem elégíttem ki érzelmileg vagy szexuálissan?vagy még is miért akar félre ba.szni?

2012. máj. 1. 23:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha én ilyet mondanék a férjemnek, akkor elsőre megkérdezné, hogy komolyan mondtam-e? Aztán beszélnénk, de szerintem, ha ilyet mondanék elválna.

Amúgy miért mondtál neki ilyet?

2012. máj. 1. 23:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Összepakolnám a cuccát, aztán mehet qróstársat keresgélni. Az érzelmi intelligenciája mindenesetre a béka feneke alatt van az ilyennek, hát vagy üljön le velem megbeszélni, hogy mi nem tetszik, min kellene együtt, vagy nekem egyedül változtatnom, vagy ha annyira rosszul van, akkor szakítson, zárjuk le, aztán mehet is kalandozni, de ez a "meg foglak csalni" ez nem fér bele.
2012. máj. 1. 23:17
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Tuti ráüvöltenék, hogy b*zdmeg magad!
2012. máj. 1. 23:20
 8/12 A kérdező kommentje:

Ezt az én "sógornőm" mondta a bátyámnak!!Ráadásul a gyerekük előtt.

Én úgy tetem mintha nem hallanám de ahogy őrlöm rajta magam nagyon rosszul esik!!

Hisz mit képzel magáról???Az én bátyám kidolgozza a lelkét ő meg félremegy????Már bánom hogy nem szóltam közbe!

Na meg az a baja hogy a testvérem nem féltékeny... :/

2012. máj. 1. 23:25
 9/12 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Azért jó lenne tudni a kontextust, mert nem mindegy, hogy azt mondja, hogy "kedves Lajos, csak azért mondom hogy tudj róla, de meg foglak csalni" vagy "ha még egyszer netszexelsz azzal a szőke ribanccal akkor én is megcsallak"
2012. máj. 2. 09:05
 10/12 anonim ***** válasza:
35%
Kidobnám a francba, aztán utána nyugodtan kereshet b*szótársat! Érdekes, azért itt páran a lelki okokat keresik, ha pasiról lenne szó, már menne a szidalom, hogy ki kell dobni a fenébe.
2012. máj. 2. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!