Mi az, amit nem tartasz tökéletesnek a férjed/feleséged külsejében?
Elall a bal fule egy kicsit, de tok cuki igy is. :)))
Jah, nekem is elall.... : D Remelem a gyermekunk nem orokli majd! :)
Illetve egy picit vekonynak tartom a labait, viszont a felsoteste istenien nez ki!! Kb. ennyi jut eszembe hirtelen. :)
Kopaszodik picit,a bőre foltos néhol az arcán,elég sok szemölcse és anyajegye van,és jópár műtéti heg.
De ezekkel együtt szeretem,rajtam is vannak szépséghibák :)
Bármennyire is töröm a fejem és közben nézem a párom, nem tudok olyat mondani ami ne lenne jó rajta.
Tök jó pasi, izmos, jóképű. Nincs rajta kifogásolható dolog!
Kicsit alacsony. Mondjuk így is 177 cm, csak én ennél magasabb pasikhoz vagyok szokva, ráadásul imádom a magassarkúkat, ha 12 centist veszek fel, akkor vagyok pont akkora, mint ő.
De különösebben nem zavar ez, csak ha már így rákérdeztél leírtam.
Eléggé meghízott az évek folyamán és a pocija kicsit zavar. (eddig is mackós volt, de már kezd túl sok lenni)
Kopaszodik, bár az a legkevesebb, inkább az a rossz, hogy nagyon gyér, ritkás haja van.
A feneke nem olyan szép, de imádom csapkodni neki. :)
Azt hiszem más nincs, ami "zavarna" és ezek nem olyan vészesek.
22/L
Pocakos. :) Mikor megismertem akkor nem volt ilyen, de amióta össze költöztünk vett fel magára pár kilót, de ez inkább családban marad dolog, tesója is így volt vele. :)
De tesz ellene, kondiba jár. :)
De ezt leszámítva tökéletes, imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!