Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, amit nem tartasz...

Mi az, amit nem tartasz tökéletesnek a férjed/feleséged külsejében?

Figyelt kérdés
Persze, ha szeretjük, tökéletesnek tartjuk stb, de most minden álszentkedés nélkül kérdezem. Még ha nem is zavar, mi az, ami szerinted nem éppen tökéletes a másik külsején?
2012. jan. 15. 19:39
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Elall a bal fule egy kicsit, de tok cuki igy is. :)))

Jah, nekem is elall.... : D Remelem a gyermekunk nem orokli majd! :)

Illetve egy picit vekonynak tartom a labait, viszont a felsoteste istenien nez ki!! Kb. ennyi jut eszembe hirtelen. :)

2012. jan. 15. 19:43
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Kopaszodik picit,a bőre foltos néhol az arcán,elég sok szemölcse és anyajegye van,és jópár műtéti heg.

De ezekkel együtt szeretem,rajtam is vannak szépséghibák :)

2012. jan. 15. 19:45
 3/27 anonim ***** válasza:
73%

Bármennyire is töröm a fejem és közben nézem a párom, nem tudok olyat mondani ami ne lenne jó rajta.

Tök jó pasi, izmos, jóképű. Nincs rajta kifogásolható dolog!

4/27 anonim ***** válasza:
87%
Nincs olyan!;)
 5/27 anonim ***** válasza:
93%

Kicsit alacsony. Mondjuk így is 177 cm, csak én ennél magasabb pasikhoz vagyok szokva, ráadásul imádom a magassarkúkat, ha 12 centist veszek fel, akkor vagyok pont akkora, mint ő.

De különösebben nem zavar ez, csak ha már így rákérdeztél leírtam.

2012. jan. 15. 19:46
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé meghízott az évek folyamán és a pocija kicsit zavar. (eddig is mackós volt, de már kezd túl sok lenni)

Kopaszodik, bár az a legkevesebb, inkább az a rossz, hogy nagyon gyér, ritkás haja van.

A feneke nem olyan szép, de imádom csapkodni neki. :)

Azt hiszem más nincs, ami "zavarna" és ezek nem olyan vészesek.

22/L

2012. jan. 15. 19:50
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám képest alacsony. :) Én 173cm ő 170. Amúgy számomra tökéletes...
2012. jan. 15. 19:54
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Vékony a lába, illetve a sok cigizéstől kicsit sárgák a fogai. De ezek miatt nem vagyok kiakadva, bennem/rajtam sokkal több hiba van szerintem. Van valami bőrbetegsége, ami inkább őt zavarja, engem egyáltalán nem.
2012. jan. 15. 20:05
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Pocakos. :) Mikor megismertem akkor nem volt ilyen, de amióta össze költöztünk vett fel magára pár kilót, de ez inkább családban marad dolog, tesója is így volt vele. :)

De tesz ellene, kondiba jár. :)

De ezt leszámítva tökéletes, imádom!

2012. jan. 15. 20:11
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Rövid az álla vékony alkatú de megis tokas. Hatan sok az anyajegye nagy az orra de ezek olyan hibái amik engem nem zavarnak. ami jobb lenne ha változna az a fogai a sok bagozastol sárgák lettek pedig a gyönyörű fogsora tett rabul 8 éve
2012. jan. 15. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!