Mi az, amit nem tartasz tökéletesnek a férjed/feleséged külsejében?
Pocakot növesztett :) Mikor megismerkedtünk (pedig nem is volt olyan régen, csak két éve) kis helyeske volt, dús hajjal, teljesen arányos és jó alkattal.
Mostanra lett pocak. Engem ugyan nem zavar, de őt egyre inkább, sokat mondogatja, h meg kéne szabadulni tőle, és az elveszett ifjúságát siratja (kicsit kezd kopaszodni is)
Amúgy izmos lábai, feneke, karjai, háta van, sokat sportol is, de a poci nem nagyon akar lejjebb menni.
-a haja neha olyan hulyen tud allni a forgolya miatt :) amikor hosszabb mar neki a haja,egyenesen kezelhetetlen!
-o cigizik,en nem,neha nem tudom elviselni a cigi szagot a szajaban
-kicsit nagy az orra,de szerintem cuki :D
-vekonykak a labai,es szinte alig van feneke,de olyan cuki,mikor megprobalja razni a feneket :D
de minden hibaival egyutt szeretem!
rajtam is vannak hibak:
-lusta vagyok ledolgozni az uszogumim
ebbol adodoan olyan vagyok,mint egy 3honapos kismama :D
-a fenekem narancsboros
-meg mindig ragyas leszek mensi elott
A metszőfogai kicsit olyanok, mint egy egérkéé :) De ezzel együtt is annyira édes, mikor mosolyog... meg nagyon aranyos hangon tud nevetni :)
20/N
-Az átlagosnál szőrösebb a mellkasa és a hasa.
-Nagy az orra és vastagok az ajkai.
Azt hiszem ennyi.
terhesen azon aggódtam (jó azért nem annyira), hogy ne a férjem orrát örökölje a pici :)
elég krumpli orra van ami nem zavarna, de a gyerekkori képein konnektor orra volt (így is csúfolták). tudjátok, olyan malacka orr :D
ilyet azért egy anya nem akarhat a gyerekének, bármennyire is szereti a férjét ;)
mostanra már kiderült, hogy az én orromat örökölte a gyerek :)
más nincs ami ne tetszene rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!