Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, amit nem tartasz...

Mi az, amit nem tartasz tökéletesnek a férjed/feleséged külsejében?

Figyelt kérdés
Persze, ha szeretjük, tökéletesnek tartjuk stb, de most minden álszentkedés nélkül kérdezem. Még ha nem is zavar, mi az, ami szerinted nem éppen tökéletes a másik külsején?
2012. jan. 15. 19:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Pocakot növesztett :) Mikor megismerkedtünk (pedig nem is volt olyan régen, csak két éve) kis helyeske volt, dús hajjal, teljesen arányos és jó alkattal.

Mostanra lett pocak. Engem ugyan nem zavar, de őt egyre inkább, sokat mondogatja, h meg kéne szabadulni tőle, és az elveszett ifjúságát siratja (kicsit kezd kopaszodni is)

Amúgy izmos lábai, feneke, karjai, háta van, sokat sportol is, de a poci nem nagyon akar lejjebb menni.

2012. jan. 15. 20:44
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

-a haja neha olyan hulyen tud allni a forgolya miatt :) amikor hosszabb mar neki a haja,egyenesen kezelhetetlen!

-o cigizik,en nem,neha nem tudom elviselni a cigi szagot a szajaban

-kicsit nagy az orra,de szerintem cuki :D

-vekonykak a labai,es szinte alig van feneke,de olyan cuki,mikor megprobalja razni a feneket :D

de minden hibaival egyutt szeretem!

rajtam is vannak hibak:

-lusta vagyok ledolgozni az uszogumim

ebbol adodoan olyan vagyok,mint egy 3honapos kismama :D

-a fenekem narancsboros

-meg mindig ragyas leszek mensi elott

2012. jan. 15. 21:20
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

A metszőfogai kicsit olyanok, mint egy egérkéé :) De ezzel együtt is annyira édes, mikor mosolyog... meg nagyon aranyos hangon tud nevetni :)

20/N

2012. jan. 15. 21:22
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

-Az átlagosnál szőrösebb a mellkasa és a hasa.

-Nagy az orra és vastagok az ajkai.

Azt hiszem ennyi.

2012. jan. 15. 22:19
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem tökéletes. Rajtam kívül. :D
2012. jan. 15. 22:37
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

terhesen azon aggódtam (jó azért nem annyira), hogy ne a férjem orrát örökölje a pici :)

elég krumpli orra van ami nem zavarna, de a gyerekkori képein konnektor orra volt (így is csúfolták). tudjátok, olyan malacka orr :D

ilyet azért egy anya nem akarhat a gyerekének, bármennyire is szereti a férjét ;)

mostanra már kiderült, hogy az én orromat örökölte a gyerek :)

más nincs ami ne tetszene rajta :)

2012. jan. 15. 23:33
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Bagós, én nem. Zavar,hogy érzem a bagó szagát a kezén mikor hozzám ér, vagy csak úgy. Meg néha büdi szájjal jön hozzám, de akkor általában nevetek :) az annyira nem zavar. Mulandó dolgok, nincs nagy jelentőségük :)
2012. jan. 15. 23:53
 18/27 anonim ***** válasza:
Nincs olyan dolog, ami zavarna engem, tényleg úgy tökéletes nekem, ahogy van. Talán az tünhet fel másoknak, hogy kicsit kopaszodik a feje közepén, de engem tényleg ez sem zavar, én ilyennek szeretem és eszembe sem jutna, hogy ezt kifogásoljam. Rajtam is van bőven hiba sajnos!
2012. jan. 16. 08:32
 19/27 anonim ***** válasza:
imádom a férjem úgy ahogy van... de ha álszenteskedés nélkül, őszintén meg kell mondanom akkor, a rossz fogai és a kb 30 kg túlsúly ami nem kéne...
2012. jan. 16. 08:51
 20/27 anonim ***** válasza:
Engem egyedül a rossz fogai zavarnak, amitől néha büdi is a szája, és olyankor nem akarom megcsókolni :( De mégsem küldhetem fogorvoshoz, az olyan ciki lenne...
2012. jan. 16. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!