Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tökéletesnek látom akkor már nem is szeretem?
miert a baratnöddel beszéltek ilyenröl?
ha minket barmi bánt,mindig megbeszéljük a ferjemmel!
ha nem akarok rola beszelni,egy jo szeretkezes utan jön egy jaték,en kerdek ö valaszol,es forditva!
elöbb utobb kijön belölle es belölled hogy nem tetszik az uj haja,nem fog megsertödni,söt!!nekem bevalt eddig minidg!csak öszinten a ferjeddel!es ovatosan a baratnöddel!!abbol soha nem lehet baj!!
Nyugi, nincs veled semmi gond.
A szerelem = vakság legfeljebb annyiban igaz, hogy bár látjuk a hibáid, de lesz@rjuk - velük együtt szeretjük Őt. Szerintem inkább az nem szerelmes, hanem csak valami gyerekes rajongást él át, aki szerint a párja tökéletes.
hülyeség...
persze, hogy nem tökéletes, senki sem az! az, hogy tisztában vagyunk a hibáival, és azok ellenére szeretjük csak azt jelenti, hogy biztosan őt magát, a teljes embert szeretjük! ha nem ismernéd, vagy látnád a hibáit, akkor egy idő múlva, a rózsaszín köd oszladozásával vennéd észre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!