Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, amit nem tartasz...

Mi az, amit nem tartasz tökéletesnek a férjed/feleséged külsejében?

Figyelt kérdés
Persze, ha szeretjük, tökéletesnek tartjuk stb, de most minden álszentkedés nélkül kérdezem. Még ha nem is zavar, mi az, ami szerinted nem éppen tökéletes a másik külsején?
2012. jan. 15. 19:39
1 2 3
 21/27 ava87 ***** válasza:
Háááát, talán a körmei. Szerintem túl rövidre vágja őket, ha én férfi lennék, és az én kezem lenne, biztos nem vágnám ennyire csutkára, de hát ha neki így kényelmes... Ettől eltekintve mást nem igazán tudnék említeni.
2012. jan. 16. 10:44
 22/27 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy eddig csak nők írtak. :) Az enyémnek van egy kis pocakja. Régen sem volt soványka, de most megszedte magát rendesen. Mondjuk erről én is tehetek, amióta együtt lakunk, azóta eszik finom dolgokat. Nem akarom fényezni magam, de a nagymamájánál lakott, aki 3 dolgon kívűl semmi mást nem főzött. Élvezi, hogy most majdnem minden nap mást ehet. :) Ami eleinte zavart, az az, hogy szőrös a háta. Engem taszítottak az ilyen férfiak. Folyton azt mondogattam barátnőimnek, ha megláttam egy szőrös hátú férfit pl strandon, hogy na nekem ilyen soha nem kellene. És mit ad Isten? Életem szerelmének szőrös a háta.:) És egyáltalán nem zavar. Úgy imádom, ahogy van. :)
2012. jan. 16. 10:45
 23/27 anonim ***** válasza:

Az alakja tökéletes, ami nem tetszik annyira, az a túl kicsi szája.

Nagyok a fülei, az orra, szeplős az arca, de ezek nagyon tetszenek rajta:)

2012. jan. 16. 15:08
 24/27 anonim ***** válasza:
hát az enyém egy kicsit vékony a magasságához képest, de egyébként férfias alakja van :) szerencsére nincsenek kint a bordái, illetve a fogai nem szépek alul. ezt leszámítva minden szép és jó, főleg, hogy én meg túlsúlyos vagyok a magasságomhoz képest, és az én fogaim sem jók alul :) úgyhogy én imádom úgy, ahogy van :)
2012. jan. 16. 15:10
 25/27 anonim ***** válasza:

Nem túl magas, kb. 178 cm, így 5 cm-el lehetne magasabb, akkor én a 174 cm-es magasságommal még magassarkúban is felnézhetnék rá egy picit :)

A lábszára elég vékony és kissé kopaszodik.

Ezekről nem tehet, így annyira nem is zavarnak.

A többi viszont az ő hibája, így ezek mostanában többször is szemet szúrtak: kissé elhagyta magát, fodrászhoz is ritkábban jár, borotválkozni sem szeret és a pocakja is egyre csak nő. Az öltözködése meg hihetetlen! Kedvence a lyukas, kitérdelt, kinyúlt melegítőalsó és az ajándékba kapott reklámpólók! Ha itthon vagyunk, nem is tudok rá férfiként nézni, viszont ha megyünk valahová és megcsinálja a haját, meg normálisan felöltözik, egyből visszaszeretek belé! :)

Szóval nálunk fordítva van, mert én nőként nem hagytam el magam még 2 gyerek után sem, ő viszont duplán...

2012. jan. 16. 15:17
 26/27 anonim ***** válasza:

Szegénynek olyan csúnya, csontos-bütykös lábfeje van, jó nagy, és szőrös is, de még ezt is szeretem benne. Egy hobbitláb!

Valamint zavar, ha borostás a "bajsza helye", de ez könnyen kiküszöbölhető.

Kíváncsi vagyok, ő mint mondana erre, holnap megkérdezem:)

2012. jan. 16. 19:49
 27/27 anonim ***** válasza:

Húú hát igazából egy van, ami zavar, az pedig a tartása, ami rémes, de nem tud rajta változtatni.

Amúgy teljesen objektíven nézve kopaszodik, kezd pocakot növeszteni, sok anyajegy van rajta(najó talán még ez zavar egy picit, mert egy-kettő kiálló, és van amelyikből szőr is lóg) nagyobbacska orra van, és a felsőteste kidolgozatlan.

Azért persze rajtam is van kivetnivaló:) Eléggé vékony vagyok, kicsik a melleim, nagyobbacska a fenekem, kicsit előreállnak a fogaim a fogszabályző ellenére, dundi orrom van, és szeplőim is vannak.

2012. jan. 16. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!