Mi az, amit nem tartasz tökéletesnek a férjed/feleséged külsejében?
Az alakja tökéletes, ami nem tetszik annyira, az a túl kicsi szája.
Nagyok a fülei, az orra, szeplős az arca, de ezek nagyon tetszenek rajta:)
Nem túl magas, kb. 178 cm, így 5 cm-el lehetne magasabb, akkor én a 174 cm-es magasságommal még magassarkúban is felnézhetnék rá egy picit :)
A lábszára elég vékony és kissé kopaszodik.
Ezekről nem tehet, így annyira nem is zavarnak.
A többi viszont az ő hibája, így ezek mostanában többször is szemet szúrtak: kissé elhagyta magát, fodrászhoz is ritkábban jár, borotválkozni sem szeret és a pocakja is egyre csak nő. Az öltözködése meg hihetetlen! Kedvence a lyukas, kitérdelt, kinyúlt melegítőalsó és az ajándékba kapott reklámpólók! Ha itthon vagyunk, nem is tudok rá férfiként nézni, viszont ha megyünk valahová és megcsinálja a haját, meg normálisan felöltözik, egyből visszaszeretek belé! :)
Szóval nálunk fordítva van, mert én nőként nem hagytam el magam még 2 gyerek után sem, ő viszont duplán...
Szegénynek olyan csúnya, csontos-bütykös lábfeje van, jó nagy, és szőrös is, de még ezt is szeretem benne. Egy hobbitláb!
Valamint zavar, ha borostás a "bajsza helye", de ez könnyen kiküszöbölhető.
Kíváncsi vagyok, ő mint mondana erre, holnap megkérdezem:)
Húú hát igazából egy van, ami zavar, az pedig a tartása, ami rémes, de nem tud rajta változtatni.
Amúgy teljesen objektíven nézve kopaszodik, kezd pocakot növeszteni, sok anyajegy van rajta(najó talán még ez zavar egy picit, mert egy-kettő kiálló, és van amelyikből szőr is lóg) nagyobbacska orra van, és a felsőteste kidolgozatlan.
Azért persze rajtam is van kivetnivaló:) Eléggé vékony vagyok, kicsik a melleim, nagyobbacska a fenekem, kicsit előreállnak a fogaim a fogszabályző ellenére, dundi orrom van, és szeplőim is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!