Mire vélnéd ha a párod/barátnőd/férjed/feleséged egyre kevesebbet beszélgetne veled?
Ha két-három órákat beszélgettetek,akkor sok felesleges dologról beszéltetek.
Ha értelmes témát hozol szóba,ami őt is érdekli vagy érinti,akkor is elég a félóra. Apró hülyeségekről értelmes,felnőtt emberek pedig nem beszélgetnek. Ezt legfeljebb az éretlen tinik teszik.
Hát mi is régen átbeszéltük az északákat, 7 éve házasodtunk össze, még mindig tudunk órákig beszélni. Bár persze, csökkent az időtartam, de már ismerjük egymást.
Hát ha nem akarna beszélni, biztosan rákérdeznék mi a baj, és megpróbálnám megtudni, hogy tudjunk rajta változtatni.
Sok sikert!
Attól függ, hogy mennyi ideig tartana ez.Ha néha-néha fordulna elő, biztos nem tűnne fel, vagy esetleg nem zavarna.De ha hónapokig/évekig ezt játszaná, hogy alig kommunikálunk...hát nem tudom.Rákérdeznék, hogy van-e valami baj.
Az meg, hogy "miért, miről beszéljünk", kifejezettem rosszul esne.Talán megromlott a kapcsolat részéről?
Én és a párom 8 éve vagyunk együtt, de ez idő alatt sem változott meg ez, mindig mindent megbeszélünk, nemrégiben is hajnali fél 4-ig beszélgettünk, egyszerűen dőltek belőlünk a szavak.Ha ez olyan szinten változna, hogy szerinte nincs miről beszélni, biztosan rákérdeznék, mi baja.Nem azt mondom, hogy állandóan hajnalig beszélgetünk, de fél óra figyelmet kikönyörögni?Nem szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!