Hány évesen ismerted meg a férjed/feleséged? Hányadik szerelem volt az életedben? Hogy ismerted meg?
21 éves vagyok, túl egy csomó csalódáson és már feladtam a keresgélést. De kíváncsi vagyok, ki hogy ismerte meg a párját és mikor jöttek össze.
jó lenne valami vidám történetet olvasni :)
23 évesen ismertem meg egy céges fogadáson. Előtte 1 komolyabb kapcsolatom volt (3 évig), na meg az előtt egy klasszikus gimis diákszerelem, az örök első. :)
Most 36 éves vagyok, mára szülők lettünk.
19 évesen ismertem meg, pár nappal múltam 20, mikor összejöttünk :) 1 hónap és 27 nap volt, míg lefeküdtünk egymással. Fél év után költöztünk össze, a 4. évfordulón kérte meg a kezem. az 5.-en lesz az esküvőnk. Nekem ő volt az első barátom, azért emlékszem apró részletekre :) mármint volt előtte is, de a csóknál tovább nem jutottam senkivel. Úgyhogy én azt mondom, nem vagy lekésve semmiről :) egyébként 24 vagyok.
egy munkahelyen dolgoztunk, én pénztáros voltam, ő biztonsági őr és nem mellékes, hogy nekem az unokatestvére tetszett, lényegében általa ismerkedtünk meg :) aztán vele is elkezdtem beszélgetni :)
én a vonaton utaztam fel egyetemre. Én 20 ő 21. Már akkor szemeztünk egymással. Aztán egy egyetemre jártunk ,együtt utaztunk, és végül sokat voltunk együtt. Összemelegedtünk.
Aztán jött a suli vége. Én mentem finnbe tanulni, ő itthon maradt. Megbeszéltük, hogy legyen távkapcsolat ,de bármelyikünk beleszeret valaki másba, akkor szólunk.
Hát nem szerettem másba :)
Aztán 4 év után hazajöttem végleg. Letelepedtünk. Családot alapítottunk. Házasodni nem házasodtunk össze, mert megbeszéltük, hogy nekünk elég, ha a szívünk van egybe kötve.
Megvan mindenünk, boldogok vagyunk.
38N
Bár még nem a férjem, de az csak idő kérdése :)
16 és fél vées voltam, amikor megismertem "rensdesen" (korábban csak látásból - egy községben lakunk). 17 múltam, amikor összejöttünk/járni kezdtünk. 23 éves voltam, amikor megkérte a kezem. Most kicsit közelebb vagyok a 25-höz, mint a 24-hez. Ő szeretne mielőbb esküvőt, csak sajnos ez még bizonyos okokból várat magára.
Az a legszebb az egészben, hogy mi nagyon jó barátok lettünk megismerkedésünk után, és már mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy mi egymásnak lettünk teremtve, csak mi ketten tagadtuk váltig, hogy . . . ááááá, csak barátok vagyunk . . . Aztán szokásos hétvégi bulitúra - elmentünk és jól berúgtunk - elszabadultak a hormonok. Ott beláttuk - én legalábbis - hogy ez, akármennyire is vigyáztam rá, hogy a barátságunk megmaradjon, már sokkal nagyobb valamivé nőtte ki magát. A mai napig imádom, pedig már több, mint 7 éve együtt vagyunk. És még mindig ő a legjobb barátom :)
Én 21 ő 19 éves volt!
Első szerelem volt mindkettőnk életében!
Egy munkahelyen mutattak be minket egymásnak, majd egy 1-2 ezres továbbképzésen a sorba mögötte álltam pár nappal később. Elkezdtünk beszélgetni, összejöttünk, másfél év múlva jött az esküvő.
25/F
én most 21 vagyok, lassan 3 éve vagyok együtt a párommal(fiú). jövőre lesz az esküvő.
előtte 3 'komoly' kapcsolatom volt, kb. 3 hónap mindegyik, de futó kaland több. (1-2hét, ilyesmik)
neki én vagyok az első, ő is 21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!