Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire érzed "sajátodnak"...

Mennyire érzed "sajátodnak" férjed/feleséged/párod rokonságát?

Figyelt kérdés
Ugyanolyan közelinek érzed őket, mint a saját rokonaidat? Mióta vagytok együtt? Van gyereketek is?

2012. jan. 1. 22:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Semennyire. Totál idegennek érzem őket, mert kezdetektől fogva nem fogadtak el.

5 és fél éve vagyunk együtt, másfél éve házasok, gyerek még nincs.

2012. jan. 1. 22:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben családtagnak érzem magam köreikben.

Idén lesz 21 éve, hogy házasságot kötöttünk. 2 gyermekünk van.

2012. jan. 1. 22:44
 3/15 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon közelinek érzem,jobban mint egy-két saját rokont.Nagyon szeretjük egymást szüleivel,tesóival és az ők rokonaival is.Teljesen beilleszkedtem és ők teljesen elfogadtak engem.Jobb viszony már nem is lehetne szerintem.Mindent megbes ázélünk.3 éve vagyunk együtt,nincs gyerekünk de minál hamarább szeretnénk.Fél év múlva költözök oda náluk.Te hogy állsz?
2012. jan. 1. 22:48
 4/15 anonim ***** válasza:
*megbeszélünk
2012. jan. 1. 22:51
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

A szüleit nem annyira kedvelem, mert nem épp mintaszülők, de velem szemben normálisak. Így jól elvagyunk, de nem érzem közelinek őket.

A lányával viszont jól kijövök, őt rokonnak tekintem.

2012. jan. 1. 22:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól kijövök feleségem szüleivel, és fordítva is.

8 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok, van egy 2 éves lányunk.

24/F

2012. jan. 1. 23:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Talán túlzottan is,pedig alig fél éve vagyunk együtt.

1 hét után hazavitt bemutatni,ami olyan jól sikerült hogy ott is ragadtam :)

Szülei jobban szeretnek mint a saját szüleim.(forditva nincs igy,párom nem érzi magát családtagnak csak nagymamáméknál,de nincs is jó kapcsolatom a szüleimmel)

(előtte 5 éves kapcsolatban is vadidegennek éreztem magam,úgy kellett engedélyt kérni hogy felmehetek-e exemhez,pedig nem tizenévesek voltunk)

27/N

2012. jan. 1. 23:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé:) Az anyukájával és az élettársával nem találkozom sokat de jóban vagyunk,kedvelnek és ez kölcsönös

A testvéreit meg kb sajátjaimként szeretem ,3 éve vagyunk együtt

2012. jan. 1. 23:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Amíg anyámnál laktam, nagyon rossz volt vele a kapcsolatom.

Addig a párom családja volt az én családom is, teljesen otthon éreztem magam náluk.

Majd elköltöztem anyámtól, vele még rosszabb lett a kapcsolatom, és az apróbb megjegyzésekből ráébredtem, anyósomékkal sem olyan fényes, mint elsőre tűnt (anyósom mindenkivel kibeszélt a hátam mögött, apósom meg egyenesen kijelentette, addig én senki vagyok a családban, amíg nem vesz el a párom...)

Hát, innentől kezdve én már csak a páromat tartom számon a családomként, mindenki mástól 3 lépés távolság :) 22/L, 3 éve vagyunk együtt, gyerek nincs.

2012. jan. 2. 04:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak a sógornőmet kezelem családtagként, bár ő is ugyanolyan "jövevény" a családban, mint én. Illetve férjem egyik unokatestvérét. Rajtuk kívül senkit.

Több mint 4 éve vagyunk együtt, most várjuk az első gyereket.

2012. jan. 2. 08:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!