Mennyire érzed "sajátodnak" férjed/feleséged/párod rokonságát?
Semennyire. Totál idegennek érzem őket, mert kezdetektől fogva nem fogadtak el.
5 és fél éve vagyunk együtt, másfél éve házasok, gyerek még nincs.
Teljes mértékben családtagnak érzem magam köreikben.
Idén lesz 21 éve, hogy házasságot kötöttünk. 2 gyermekünk van.
A szüleit nem annyira kedvelem, mert nem épp mintaszülők, de velem szemben normálisak. Így jól elvagyunk, de nem érzem közelinek őket.
A lányával viszont jól kijövök, őt rokonnak tekintem.
Nagyon jól kijövök feleségem szüleivel, és fordítva is.
8 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok, van egy 2 éves lányunk.
24/F
Talán túlzottan is,pedig alig fél éve vagyunk együtt.
1 hét után hazavitt bemutatni,ami olyan jól sikerült hogy ott is ragadtam :)
Szülei jobban szeretnek mint a saját szüleim.(forditva nincs igy,párom nem érzi magát családtagnak csak nagymamáméknál,de nincs is jó kapcsolatom a szüleimmel)
(előtte 5 éves kapcsolatban is vadidegennek éreztem magam,úgy kellett engedélyt kérni hogy felmehetek-e exemhez,pedig nem tizenévesek voltunk)
27/N
Eléggé:) Az anyukájával és az élettársával nem találkozom sokat de jóban vagyunk,kedvelnek és ez kölcsönös
A testvéreit meg kb sajátjaimként szeretem ,3 éve vagyunk együtt
Amíg anyámnál laktam, nagyon rossz volt vele a kapcsolatom.
Addig a párom családja volt az én családom is, teljesen otthon éreztem magam náluk.
Majd elköltöztem anyámtól, vele még rosszabb lett a kapcsolatom, és az apróbb megjegyzésekből ráébredtem, anyósomékkal sem olyan fényes, mint elsőre tűnt (anyósom mindenkivel kibeszélt a hátam mögött, apósom meg egyenesen kijelentette, addig én senki vagyok a családban, amíg nem vesz el a párom...)
Hát, innentől kezdve én már csak a páromat tartom számon a családomként, mindenki mástól 3 lépés távolság :) 22/L, 3 éve vagyunk együtt, gyerek nincs.
Csak a sógornőmet kezelem családtagként, bár ő is ugyanolyan "jövevény" a családban, mint én. Illetve férjem egyik unokatestvérét. Rajtuk kívül senkit.
Több mint 4 éve vagyunk együtt, most várjuk az első gyereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!