Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire érzed "sajátodnak"...

Mennyire érzed "sajátodnak" férjed/feleséged/párod rokonságát?

Figyelt kérdés
Ugyanolyan közelinek érzed őket, mint a saját rokonaidat? Mióta vagytok együtt? Van gyereketek is?

2012. jan. 1. 22:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem. Nem bírom a férjem rokonságát, ők is gyűlölnek kezdettől fogva. Az én szüleim is utálják a férjem (ennek oka van, mert anyagilag megkárosította őket)...

De a férjem haverjai is utálnak engem, az én barátaim sem szívlelik (elviselik) őt...

Hát, jobb híján ketten vagyunk egymásnak, 1,5 éve házasok, 1 éves 4 hónapos a lányunk...

Volt olyan kapcsolatom, nem is egy, ahol imádtam a szülőket. Sajnálom, hogy ilyen embereket fogtam ki "háttérnek", nagyon nehéz dolog, főleg mikor férjem megy látogatni, én sosem mehetek. A gyereket is nélkülem viszi el mindig, kapja az oltásokat, mekkora hülye, hogy velem van.. és engem is oltanak az én szüleim, bár ők külön kategória, mert akkor is csesztettek mikor nem volt ok rá...

Néha úgy érzem beleőrülök :(

24/N

2012. jan. 2. 08:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen.5 éve együtt,másfél éve házasok,kilenc hónapos gyerkőccel.
2012. jan. 2. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem érzem a sajátomnak. Majdnem 4 éve vagyunk együtt a férjemmel, van egy 10 hónapos kislányunk. De a férjem családja 300 km-re él tőlünk, így nagyon ritkán találkozunk velük. Anyósom és apósom nagyon aranyosak, szeretnek engem. Jó a viszony köztünk, de mégsem érzem közel magamhoz őket. Talán ha gyakrabban találkoznánk, más lenne.
2012. jan. 2. 12:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Senkit nem érzek közel magamhoz.Ők a férjem volt feleségéért rajonganak.Ő a hercegnő.Én a betolakodó.9és fél év együtt.Gyerekünk közös nincs.Egy jó barátnő a nyakunkon.A volt feleség nyomozója.
2021. szept. 2. 11:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Ahogy szóba jönnek, már attól is kiráz a hideg, irtózom tőlük. Talán egyszer megváltozik a helyzet.
máj. 18. 08:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!