Szülés után a feleséged megváltozott teste ( lógó has, csíkos has, elhízás, stb. ) mennyiben változtatott a feleségedről kialakított képeden, szexuális életeteken? CSak férfiak véleményére lennék kíváncsi!
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 10:33
1/9 anonim válasza:
Nő vagyok, novemberben született a lányunk, a férjem augusztus óta hozzám sem ért. :(
2/9 anonim válasza:
Semennyire:-) Ez vele jár.. Az én feleségem gyorsan le is adta a felesleget, mert nagyon sokat sportol. Együtt örülünk a picinek és ha lehetséges még jobban szeretjük egymást mint valaha!!! Napról napra szebbnek látom a feleségemet mert annyira szeretem.
3/9 anonim válasza:
Boccs az offert.Nagyon kar hogy manapsag a SZEP-nek adnak nagyobb jelentöseget,nem pedig a JO-nak.Mit er egy gyönyörü nö,ha ördögi a lelke?
4/9 anonim válasza:
Gyönyörű, mint azelőtt.
Más nem érdekel.
5/9 anonim válasza:
Bocs, nő vagyok! Több mint 14 kiló maradt rajtam szülés után, a férjem mondta, hogy megváltoztam és nagyon ritkán voltunk együtt (havonta 1). Aztán saját magammal szemben támasztott igény szerint szoptatás után lefogytam korábbi súlyomra. Visszaállt minden, sokszor mondja, hogy csinos vagyok, tetszem és a szex még jobb, mint azelőtt!!
6/9 anonim válasza:
bocs, de énis nő vagyok. Kedden volt egy hete hogy szültem, de a férjem ha tehette volna, már 2 napja sex lett volna. Nem tudom miért. Én nem találom magam vonzónak mert minden megvan amit leírtál. Lógó has, stb :)
7/9 anonim válasza:
Kedves kérdező
34F
Én jobban szeretem mint az előtt, semmi bajon nincs az alakjával, rajongok érte ugyan úgy.
Jézusom, még 4 hét :(( Hogy bírom ki addig :(
Aki ezen problémázik, vegyen egy guminőt, azt hajrá.
(vegyen hozzá javítókészletet is, akkor lehet durvulni)
Nem kell gyermeket csinálni és nincs ilyen gondja.
A pasik többsége, elfelejti, hogy ő is megöregszik. Neki meg térdig érő szottyant motyója lesz. szóval az idő múlásával, ő sem szépül :)
Apás szülés volt, mindent láttam és köszönöm, hogy láthattam. Azóta még jobban tisztelem az édesanyákat.
Köszönöm visz lát. :)
8/9 anonim válasza:
Nő vagyok! 8 hete szültem. Rettentően sokat híztam. Alapból hajlamos vagyok rá, de pár éve leadtam kb. 20 kg-ot,amit eddig úgyahogy tartottam. Most viszont nagyon meghíztam. A férjem imád. Ezt nem bebeszélem magamnak, látszik rajta. Sajnos magamat nem fogadom el így. De úgy gondolom, nem is kell. Már fogyózom és sportolok. A férjemen is látom,hogy hiába imád így is, örül,hogy ismét formában akarok lenni!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Az én párom nem értékel negatívan, csak azzal, hogy soha nincs egy jó szava az alakomról mint korábban gondolom, hogy negatívan vélekedik róla.
2012. febr. 3. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!