Mennyi idős korig "nőznek" a férfiak/nők? Általában mennyi idősek, amikor a legtöbb megcsalás megtörténik?
Természetesen tudom, hogy ez mind a kapcsolaton múlik. Lehet egy 20 éves fiatal pasi is "örök" hűséges, ha szerelmes és jó a kapcsolata és lehet egy 50 éves is hűtlen, ha sz.rban van.
Viszont úgy általánosságban véve, szerintetek melyik az a kor, amikor az ember a "leghűtlenebb"?
Szerintem sem kor függvénye. Ha valaki alapjáraton egy hűtlen típus, akkor az 50-60 évesen is a nőket fogja hajtani. Nekem van is ilyen ismerősöm. felesége van, de állandóan nőzik, és már 58 éves. Nekem egyszer el is mesélte, h hogyan csalja meg a feleségét.. Persze, hozzátette, h nagyon szereti őt, dehát, Ő férfi, és kell neki a változatosság.
Ez tuti nem úgy van, hogy van egy pasi, aki 20 éves, össze vissza csalja a bnőjét, aztán 30 évesen úgy dönt, h "leáll". Egy hűtlen típusú férfit egy jól működő kapcsolat is csak ideig óráig tud hűségesség "tenni"..
Ezt nem lehet belőni mondjuk mégpedig 26 éves korig. Sok függ a személyiségtől.
25 éves volt a párom mikor megismerkedtünk, ő már akkor sem volt az a minden héten csajozzunk be típus. Szóval érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!