Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idős korig "nőznek" a...

Mennyi idős korig "nőznek" a férfiak/nők? Általában mennyi idősek, amikor a legtöbb megcsalás megtörténik?

Figyelt kérdés

Természetesen tudom, hogy ez mind a kapcsolaton múlik. Lehet egy 20 éves fiatal pasi is "örök" hűséges, ha szerelmes és jó a kapcsolata és lehet egy 50 éves is hűtlen, ha sz.rban van.

Viszont úgy általánosságban véve, szerintetek melyik az a kor, amikor az ember a "leghűtlenebb"?

2012. febr. 2. 11:30
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
"nőznek és pasiznak". Így akartam írni a kérdést.
2012. febr. 2. 11:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Illetve pl. mennyi az a kor, amikor egy férfi már úgy gondolja, hogy "minek pattogni másfele"?
2012. febr. 2. 11:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs korhoz kötve, a férfi, nő személyiségén múlik, hogyan fogja fel az egészet.
2012. febr. 2. 11:35
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem az 50 év, az a határ. Utána is lehet még, de valahogy már nem illik. Nem áll jól, no. Nagymamakor az asszonyoknál, nagypapakor a férfiaknál. Nők után mászkáló nagypapa nevetséges, pasik után szaladgáló nagymama pedig szánalmas. Az unokák után szaladgáljanak, ne a szexet hajtsák. Így gondolom én. Nagymamakorú vagyok.
2012. febr. 2. 11:38
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem sincs korhoz kötve!
2012. febr. 2. 11:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez ember függő és szerintem attól is függ hogy ezt a hülye szót használjam hogy ki mennyire élte ki magét fiatal korában.meg persze ez vérmérséklettől is függ.ezt szerintem nem lehet megmondani így.
2012. febr. 2. 11:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kor függvénye. Ha valaki alapjáraton egy hűtlen típus, akkor az 50-60 évesen is a nőket fogja hajtani. Nekem van is ilyen ismerősöm. felesége van, de állandóan nőzik, és már 58 éves. Nekem egyszer el is mesélte, h hogyan csalja meg a feleségét.. Persze, hozzátette, h nagyon szereti őt, dehát, Ő férfi, és kell neki a változatosság.

Ez tuti nem úgy van, hogy van egy pasi, aki 20 éves, össze vissza csalja a bnőjét, aztán 30 évesen úgy dönt, h "leáll". Egy hűtlen típusú férfit egy jól működő kapcsolat is csak ideig óráig tud hűségesség "tenni"..

2012. febr. 2. 11:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem korhoz kötött. A 70 éves apósomnak a mai napig vannak ilyen botrányai, mert csajozik, ráadásul bénán, mert rendre lebuktatja magát....
2012. febr. 2. 11:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
...talán szándékosan bukik le, mert az ő korában már nem bűn, hanem dicsőség:-:))
2012. febr. 2. 11:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet belőni mondjuk mégpedig 26 éves korig. Sok függ a személyiségtől.

25 éves volt a párom mikor megismerkedtünk, ő már akkor sem volt az a minden héten csajozzunk be típus. Szóval érted mire gondolok.

2012. febr. 2. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!