Mennyi idős korig "nőznek" a férfiak/nők? Általában mennyi idősek, amikor a legtöbb megcsalás megtörténik?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom, hogy ez mind a kapcsolaton múlik. Lehet egy 20 éves fiatal pasi is "örök" hűséges, ha szerelmes és jó a kapcsolata és lehet egy 50 éves is hűtlen, ha sz.rban van.
Viszont úgy általánosságban véve, szerintetek melyik az a kor, amikor az ember a "leghűtlenebb"?
2012. febr. 2. 11:30
11/13 anonim válasza:
Ez nem kor függő. Ismerek teljesen hűséges 20 éves srácot, aki 2 és fél éve van a barátnőjével, aki 19 éves. Öröm őket nézni.
Ismerek olyan 65 éves férfit(akit imádok, a "fogadott nagypapám"), aki 5 éve még nőzött, pedig imádja a feleségét. Vérmérséklet függő.
12/13 anonim válasza:
Az en ferjem 51 eves es most ment el az esze,szerelmes(vagy legalabbis ugy erzem en)egy noben,de hat mit tudkak csinalni,ha tiltom,akkort is csinalja amikort ne vagyok ithon.De ha neki szabad,akkort nekem is,ha o csal akkort en is.
13/13 anonim válasza:
ma 17:51
Miért ment volna el az esze??Azért mert szerelmes?Ez veled is megeshet akár mikor...50 éves nem lehet szerelmes??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!