Hobbimegcsalás? Gyakran előfordul, hogy alkalomadtán félreléptek és mikor találkoztok a párotokkal megy minden tovább, mintha mi sem történt volna? (magyarázat alul)
Voltam már mindkét oldalon, éppen ezért érdekelne egy jelenség, amit megfigyeltem. Amikor lefeküdtem másnak a barátnőjével, feleségével (nem ismertem az illetőt, és ezek nem szerelmi kapcsolatok voltak, hanem egyszeri alkalmak) sokszor volt olyan érzésem, hogy a nők közül sokan ezt teljesen természetesnek veszik. Rövid ismeretség után, ágybabújás, majd búcsú. Mindeközben a nő kommunikációjából leszűrtem, hogy lelkileg abszolúte nem érinti meg a téma, csak d.ott egy jót, majd azzal a lendülettel folytatta, ahol abbahagyta. Ott beszélt mellettem a párjával, hogy "á, későn keltem, voltam közértben, stb, majd beszélünk, puszi", majd visszafeküdt mellém és...szóval azon gondolkoztam, hogy vajon ezt hányan csinálhatták meg velem is, úgy, hogy a leghalványabb fogalmam sem volt róla, hogy ez történik. Lányok, hölgyek, arctalanul, őszintén, hogy megy ez?
(kérlek, a kérdésre válaszoljatok, és mellőzzétek az erkölcsi minősítést...veletek is megeshet, mindkét oldalon lehettek)
"sokszor volt olyan érzésem, hogy a nők közül sokan ezt teljesen természetesnek veszik"
Nem értem miért baj ez? Te megteheted másokkal, ők nem tehetik meg veled?
Mintha kissé azt vettem volna le, hogy te elítéled ezeket a nőket-miért kb. bőgniük kellett volna a bűntudattól?
Jah persze, férfinak dicsőség, nőnek szégyen mi...pf.
Szia!
Elég érdekes a kérdésed. De igen, elég sok ilyen nő és férfi van, nem ítélem el őket személy szerint, de nagyon utálatos dolognak tartom a megcsalást.
Engem még nem csaltak meg, és én sem a páromat, mondjuk 1 párom volt eddig és lesz is :)
A mai világ ilyen, sok a megcsalás, és már a nők sem olyanok mint régen ...
Nekünk a férjemmel fontos a házasság, nem egy papír, hanem szövetség. De kevesen vélekednek így.
Kívánom, hogy találj egy olyan lányt aki nem fog becsapni :)
Boldog Karácsonyt, és Boldog Új Évet.
25/N
Nem, nekem ez nem fér bele.
3 szerelmem volt, az elsőnél 17 voltam. Őt 1x megcsaltam, de az már a kapcsolatunk végénél volt és utána szakítottam is vele. Persze tudom, ez nem mentség.
A 2. szerelmemnél rengeteg lehetőségem lett volna megcsalni, párszor csak pár mm választott el, de egyszerűen nem volt pofám ilyet tenni. Hogy tudnék utána a szemébe nézni??? Tudtam már, hogy milyen érzés, ezért sem tudtam még1x megtenni.
A 3. szerelmemmel (remélem az utolsó) már lassan 7 éve vagyunk együtt, van 2 gyerekünk. Volt jó néhány hullámvölgy már a kapcsolatunkban, amikor majdnem elcsábultam, de mégsem tudtam megtenni, aminek nagyon örülök.
Az egyik legundorítóbb dolognak tartom a megcsalást és megvan a véleményem azokról, akik ezt hobbi szinten űzik, akár alkalmi partnerekkel, akár egy állandó szeretővel. Egyik sem jobb, mint a másik.
Saját magamnak sem bírnék megbocsátani, nemhogy a páromnak, ha velem szemben tenné meg!
És ugyanígy 3. sem lennék (1x voltam, elég volt), mert nem tartom sokra az olyat, aki hazudozik a párjának. Egy nullát érő emberrel meg nem kívánok semmilyen kapcsolatot sem létesíteni.
Talán az egyetlen dolog, ami úgymond valamennyire megbocsátható, az 1x-i botlás, részegen. De sajnos annál is benne van a pakliban, hogy bármikor megismétlődhet...
Szerintem nagyon nem természetes, hogy ez manapság ilyen könnyedén megy.
"A mai világ ilyen, sok a megcsalás, és már a nők sem olyanok mint régen ..."
tipikusan szolgalelkű, férfiaknak mindent elnéző szerencsétlen...A kérdést meg szánalmasnak tartom, mi ez a számon kérés a nőktől? gondolkozz már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!